Oana Mizil, există viață și după Vanghelie! Primele poze după anunțul despărțirii!

#Exclusiv Click!

Oana Mizil și Marian Vanghelie și-au spus „Adio!”, după 11 ani de relație! Nu au fost căsătoriți, dar au o fetiță superbă, pe Maria (în vârstă de 7 anișori). Deși au mai stat separați și cu alte ocazii, de data aceasta, despărțirea este una definitivă. Oana și-a luat fetița de la Vanghelie de acasă și s-a mutat cu mama ei. Paparazii Click! au surprins-o pe Oana în timp ce își ducea fiica la școală, fiind o mamă din cale afară de grijulie.

Oana Mizil, primele imagini după despărțirea de Vanghelie!

Oana Mizil (47 de ani) și-a luat fetița și mama și au plecat din casa lui Marian Vanghelie. Click! a anunțat, în premieră, despărțirea dintre cei doi, după 11 ani de relație, cu bune și cu rele! 

Citește și: Oana Mizil, dezvăluiri despre cum au intrat mascații peste ea și Vanghelie în casă, în timp ce dormeau. Ce au confiscat

Nu s-au cununat, însă, niciodată civil, așa că despărțirea lor a fost floare la ureche, căci nu au mai fost nevoiți să dea cu subsemnatul pe la notariat sau pe la judecătorie. Nu a fost nici un mare scandal, amândoi păstrând discreție totală! Oana Mizil își continuă viața liniștită și este nedezlipită de fiica ei și a lui Marian Vanghelie, micuța Maria.

Fosta parteneră de viață a omului de afaceri a fost surprinsă, zilele trecute, în jurul prânzului, alături de șofer și de micuța Maria, în fața școlii din Pipera, acolo unde fetița studiază.

Vezi și: Serghei Mizil, atac dur la soția lui Marian Vanghelie. «Să termine odată cu aberațiile astea!»

Oana Mizil s-a întreținut minute bune cu profesoara fiicei sale, în timp ce micuța a ascultat cu atenție. Vedeta părea satisfăcută de discuția cu profesoara, care probabil îi lăuda perfomanțele fetiței la învățătură. La finalul discuției, Oana Mizil a îmbrățișat-o lung pe cea mică, semn că aceasta e brici la școală.

Cele două, mamă și fiică, erau îmbrăcate foarte elegant, micuța într-un palton gri și uniformă de școală, iar mama ei purta o fustă galbenă, strânsă pe coapse, asortată cu pulover tot galben.

Marian Vanghelie: „Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez!”

Click! a anunțat, în exclusivitate, în urmă cu câteva zile, că Oana Mizil și Marian Vanghelie nu mai formează un cuplu! După 11 ani de realitate, vedeta și-a luat fetița și mama și au plecat din casa lui Vanghelie.

La puțin timp după ce știrea a devenit publică, Oana Mizil a și postat un mesaj prin care anunța că a ajuns la final cu un capitol important din viața ei, însă ulterior l-a șters de pe rețelele de socializare, nedorind să se facă prea multă vâlvă în jurul subiectului.

Un capitol din cartea vieții mele s-a încheiat! A fost frumos, a fost o experiență, a fost și dureros, a fost o binecuvântare! Domnul să ne lumineze calea!”, a fost mesajul postat de Oana Mizil, pe pagina de Facebook.

Contactat de Click!, fostul primar Marian Vanghelie nu a oferit nici el prea multe amănunte privind ruptura de Oana Mizil.

Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea”, a declarat, pentru Click!, Marian Vanghelie.

Oana Mizil și Marian Vanghelie au început povestea lor de dragoste chiar în perioada în care el era primar la sectorul 5, iar ea, deputat PSD. La cel moment, fiecare era căsătorit cu altcineva! Marian era căsătorit cu Charlotte, femeia cu care are un băiat, iar Oana era și ea, la rândul ei, măritată cu omul de afaceri libanez Jamil Tohme. Dragostea lor, însă, a învins!

Aceasta nu este prima ruptură majoră între cei doi! În iulie 2015, Marian Vanghelie a fost trimis în arest, pentru 26 de infracțiuni de corupție, printre care și cea de dare de mită. A fost eliberat, însă, iar la acel moment presa a scris că între cei doi ar fi avut loc o altercație fizică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net