Oana Mizil, dezvăluiri despre cum au intrat mascații peste ea și Vanghelie în casă, în timp ce dormeau. Ce au confiscat

Ultima actualizare:

Declarații incendiare, în exclusivitate pentru Click!, despre subiectul momentului. Oana Mizil, soția lui Marian Vanghelie, ne-a povestit cum a fost săltat de acasă fostul primar al sectorului 5 al Capitalei și ce au luat procurorii din vilă. Oana Mizil spune că, dacă soțul ei va fi arestat, va da drumul la dezvăluiri.

Marian Vanghelie și Oana Mizil
Marian Vanghelie și Oana Mizil

Joi, 13 ianuarie, fostul primar Marian Vanghelie a fost săltat din nou de DNA, pentru prejudicierea cu 256 milioane lei a Consiliului Local Sector 5. Click! a stat de vorbă cu soția lui, care a răbufnit. Redăm, integral, discuția pe care reporterul Click! a avut-o cu Oana Mizil. Iată ce spune soția lui Marian Vanghelie despre momentul în care au avut loc perchezițiile în casa lor.

"Apreciez foarte mult că au îngăduit faptul că avem un copil mic în casă și au încercat să nu mă sperie. Au venit de dimineață la ora 7:00 peste noi, au fost mai multe mașini. Noi dormeam, nu știam absolut nimic. Marian a încercat să mă protejeze este un caz care durează de mai mulți ani de zile, s-a facut analiză, s-au făcut cercetări, nu au luat nimic din casă decât câteva rame foto pe care am demonstrat că le am cumpărat din banii noștri", ne-a spus Oana Mizil.

Marian Vanghelie, fratele său și mai mulți funcționari de la Primăria Sectorului 5 au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie duși în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

"Marian se află acum în arestul poliției Capitalei și va fi dus la tribunal pentru a se judeca dacă va fi eliberat sau va primi 30 de zile de arest. De când l-au săltat nu am mai vorbit deloc cu el, țin legătura doar cu avocatul. Mă întrebati ce speranțe am, speranțele mele mari sunt în Dumnezeu. Cu dosarele astea fabricate și cu oameni cu butoanele manipulate de oameni precum Koveși și Codlea, pe care eu îi numesc Oamenii Diavolului, nu am la ce să mă aștept. Am auzit că acest procuror Matei, când ajunge seara acasă, zâmbește că am mai arestat un om. Ce plăcere a avut el că a luat un tată de lângă copilul lui? Ce mai e normal în țara asta când primesc de 10 luni telefoane de amenințare că va fi judecat, arestat, și ne țin în teroare amenințându-ne că va fi un nou proces", ne-a declarat Oana Mizil.

Oana Mizil spune că familia ei se simte hăituită și s-a gândit de multe ori să plece din țară. "Bine! Fă percheziții, ia tot ce vrei din casă, documente necesare procesului, fă ce vrei tu. Eu vă spun sincer, dacă îl arestează pe Marian, eu nu mai tac deloc. Dacă nu era Marian, în clipa asta îmi luam copilul și plecam din țara asta. Pentru ce să suporte copilul meu de 2, 3 ori până acum, într-un an, toate ororile astea?!.. Suntem efectiv hăituiți. Nu mă simt deloc bine, dar sunt puternică și curajoasă. Sunt intrigată și încerc să mă calmez. Îl știu pe el acolo și bănuiesc că sunt multe femei în situația mea dar mă îmbărbătez cu fetița mea, Maria e fericirea mea".

Ce acuzații i se aduc lui Marian Vanghelie

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a fost dus joi (13 ianuarie) la DNA, pentru audieri, după ce la locuinţa sa au avut loc percheziţii în cursul dimineţii. Procurorii DNA au precizat că Vanghelie şi alte 21 de persoane, între care directori din instituţii subordonate Primăriei Sectorului 5, sunt urmăriţi penal într-un dosar care vizează achiziţii nelegale, supraevaluate, făcute de S.C. Economat Sector 5, arătând că preţurile erau crescute chiar şi de 31 de ori faţă de cel iniţial. Prejudiciul cauzat astfel este estimat la peste 256 de milioane de lei.

CE ACUZAȚII I SE ADUC LUI MARIAN VANGHELIE

DNA a anunțat, vineri, reţinerea a 13 persoane în dosarul achiziţiilor supraevaluate de la Economat Sector 5, printre aceștia fiind și fostul primar Marian Vanghelie, fratele său şi mai mulţi directori ai societăţii. Vanghelie este acuzat de trafic de influenţă în formă continuată, constituire a unui grup infracţional organizat şi instigare la abuz în serviciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net