Ce bunătăți a pregătit soția lui Vanghelie pentru Paște! Fetița Oanei Mizil a muncit cot la cot cu mama în cofetărie

Ultima actualizare:

Este femeie de afaceri, dar când intră în bucătărie poate fi numită și Master Chef. Marian Vanghelie este un soț norocos. Partenera lui de viață se ocupă personal de meniul de Paște, care este unul foarte bogat. O mână de ajutor a dat-o și fetița lor, Maria, care a făcut bunătăți în cofetăria familiei. 

Oana Mizil este o gospodină desăvârșită!
Oana Mizil este o gospodină desăvârșită!

De trei săptămâni, Oana Mizil a lucrat la foc automat în cofetăria ei celebră pentru bunătățile pe care le face în propriul laborator. A onorat toate comenzile de cozonaci, pască, prăjituri, și figurine de iepurași de ciocolată.

Citește și: Marian Vanghelie, surpriză superbă din partea fiicei

Au fost sute de comenzi la care Oana a lucrat alături de echipa sa, dar nu se plânge de efort. Mai mult, afacerista s-a ocupat personal și de meniul pentru masa de Paște și a ținut cont de pofta fiecărui membru al familiei sale.

La ora 3.30 am pregătit meniul. Este unul destul de bogat, dar nu mă plâng, îmi place foarte mult să gătesc pentru ai mei. Ciorba de miel, drob, stufat, friptură de miel glazurată cu rodie, orez libanez cu carne,cu migdale, caju și semințe de pin. Salate, tocaniță de miel cu mazăre și cartofi noi, dar și ouă roșii, pască, cozonaci sau sarmale. Maria, Marian și mama mea sunt fani ai sarmalelor", ne-a spus Oana Mizil.

Oana Mizil a fost ajutată de fiica ei, Maria. Micuța a moștenit pasiunea pentru gătit

Un meniu delicios peste care Oana a presărat și multă dragoste. Micuța ei a fost tot timpul pe lângă ea și a privit atent la modul în care este preparat. Oana a adus-o pe Maria de multe ori la cofetărie și acolo a început să îndrăgească culorile, modul în care cofetarii pregătesc torturile. A învățat din secretele dulciurilor și a fost atât de fermecată încât știe ce vrea să fie atunci când va crește mare.

„Mariei îi place foarte mult să stea prin bucătărie și cred că mă moștenește. Îmi spune că vreau sa devină cofetar. E un copil cuminte, săptămâna trecută a venit Zâna Măseluță la ea cu un cadou, acum așteptăm și Iepurașul", ne-a mai spus soția lui Vanghelie. 

Vezi și: Poze exclusive cu Oana Mizil și Marian Vanghelie 

În ceea ce privește programul de sărbători, un lucru este cert: toată familia merge la biserică! „Mergem la biserică, luăm lumină, Maria se va împărtăși. A fost la denie și aseară, și vom merge și în seara aceasta. Mergem la Biserica Sfântul Spiridon Vechi, care este bisericuța mea de suflet, acolo s-a rugat părintele meu să o am de Maria. Sau putem merge la biserica din Snagov", ne-a mai menționat Oana Mizil.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net