Marian Vanghelie, surpriză superbă de la fiica lui în ziua în care a împlinit 54 de ani

Ultima actualizare:

După atâtea probleme cu DNA-ul, Marian Vanghelie a fost ”îndulcit” de superba lui fiică. Micuța Maria, fiica pe care o are cu Oana Mizil, s-a ocupat să-i facă un tort personalizat, cu ocazia aniversării vârstei de 54 de ani. Micuța a mers la laboratorul de prăjituri cu o poză a familiei, care a fost imprimată pe prăjitura festivă.

Marian Vanghelie și Oana Mizil au o fetiță în vârstă de aproape 6 ani
Marian Vanghelie și Oana Mizil au o fetiță în vârstă de aproape 6 ani

După problemele pe care le-a traversat în ultima perioadă, la DNA, Marian Vanghelie a avut parte de o petrecere în sânul familiei.

Pe 28 februarie, fostul edil al Sectorului 5 a împlinit vârsta de 54 de ani, ocazie cu care familia, dar și cei cunoscuți i-au făcut urări speciale. A petrecut acasă, cu familia, iar tortul a fost unul foarte special pentru că fiica sa, Maria, care va împlini 6 ani, s-a ocupat de decorațiuni.

Se știe că Oana Mizil, partenera de viață a lui Vanghelie, deține o cofetărie cu laborator propriu, iar micuța merge des cu mama ei acolo și chiar este foarte atrasă de tot ce se întâmplă în spatele rafturilor cu prăjituri. De ziua lui tati și-a arătat talentul de cofetar în devenire.

"Am avut o zi frumoasă, de suflet. Maria s-a ocupat de tort. Ea a ales o poză de familie din telefon, știe că îmi place ciocolata și personalizat la mama ei la laborator. Are aproape 6 ani, dar știe tot. E o scumpete de copil. Foarte isteață.

Am petrecut cu familia, într-un cadru restrâns. Da, am primit și cadouri, dar cadourile sunt sentimentale. Mă abțin să vă spun, mai ales că acum orice poate fi interpretat", ne-a spus amuzat, Marian Vanghelie.

Maria a ales poza de pe tortul aniversar al tatălui ei
Maria a ales poza de pe tortul aniversar al tatălui ei

Marian Vanghelie: ”Sunt sănătos, doar problemele cu colesterolul mă mai supără”

Aflat la a doua tinerețe, fostul primar este un bărbat împlinit și destul de optimist. "Cum mă simt? Mă simt plin de putere. Mă ghidez după un citat celebru al lui Winston Churchill care spune «Succesul este abilitatea de a trece de la un eșec la altul fără pierderea entuziasmului». 

Până la 50 de ani am căpătat experiență, de-aia pe vremuri erau puși în funcție după vârsta asta. Mă simt bine, cu multă experiență de viață, pe plan profesional și politic. Sunt sănătos, doar problemele cu colesterolul mă mai supără. Îmi fac analizele constant, mănânc bio. Nu sunt un metrosexual, nu mă dau cu creme, folosesc doar after shave, am un ceas mai bun, și butonii de la cămașă sunt chestiile mele bărbătești", a spus Vanghelie cu entuziasm.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net