Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit: „Și așa nu eram căsătoriți”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Click! a aflat în exclusivitate că Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit, cei doi și-au spus "adio!" după 10 ani de relație. Avem și primele declarații la cald despre cea mai recentă despărțire din showbiz.

cub oana mizil png

Marian Vanghelie și Oana Niculescu-Mizil s-au despărțit, însă nu erau căsătoriți civil, așa că lucrurile s-au desfășurat pe cale amiabilă, nefiind nevoie de notar sau judecător, după cum și politicianul ne-a declarat.

Citește și: Serghei Mizil, atac dur la soția lui Marian Vanghelie. «Să termine odată cu aberațiile astea!»

Marian Vanghelie și Oana Mizil și-au spus adio după 10 ani de relație!

La început a fost lapte și miere, relația perfectă. Poate nu epatau cu aparițiile, însă a fost mult patos în povestea de iubire dintre Marian Vanghelie, pe-atunci primar la Sectorul 5, iar ea, deputat PSD.

Când s-au cunoscut, Marian avea 43 de ani și era căsătorit cu Charlotte, femeia cu care are un băiat, iar Oana avea 36 de ani, era măritată cu omul de afaceri libanez Jamil Tohme, cu care forma un cuplu din 1997.

Iată și: Poze exclusive cu Marian Vanghelie și Oana Mizil, din vacanța împăcării. "După ce ne rezolvăm problemele, mă căsătoresc cu Oana"

„Relația mea cu Oana este foarte naturală și normală! Ceea ce dumneavoastră nu știți este că atât eu, cât și doamna Oana suntem liberi în acest moment. Nu trebuie să anunțăm public în ce fel suntem liberi sau nu. În continuare relația noastră o să fie discretă. Tot ce pot să vă spun este că de un an, din cauza programului complicat, din cauza stresului și a tuturor problemelor, eu și soția mea nu mai avem o relație așa cum am avut în ultimii 28 de ani.  Am stabilit că relația noastră trebuie să existe doar pentru educația copilului”, spunea, în urmă cu 11 ani, Marian Vanghelie, fostul edil de sector.

Oana Mizil a luat fetița și s-a mutat cu mama ei într-o nouă casă

Iată că vremea a trecut, s-au iubit nebunește, Oana i-a dăruit o fetiță superbă pe nume Maria. Cei doi au înfruntat multe împreună, dar au reușit sa treacă peste ele, asta până la un moment dat, când Oana și Vanghelie au început să se mai ciondănească, însă și perchezițiile de la domiciliu și arestul lui Marian Vanghelie au început să le slăbească relația.

De-a lungul timpului, cei doi s-au mai despărțit, chiar și în anul 2015, când fostul primar de la Sectorul 5, s-ar fi întors la prima soție. Marian Vanghelie a fost trimis, în iulie 2015, în trimis în arest, pentru 26 de infracțiuni de corupție, printre care și dare de mită.

A fost eliberat, însă se pare că între cei doi au avut loc și o altercație fizică. Mai precis în vara lui 2021. Lui Vanghelie i s-ar fi aprins fitilul din cauza unor convorbiri pe care Oana Mizil le-a avut cu fostul social-democrat Bogdan Diaconu.

Iată că de data aceasta Oana și Marian și-ar fi spus "adio" definitiv. Neînțelegerile frecvente au făcut-o pe Oana să spună pas. Ea și-ar fi luat fetița și mama și ar fi plecat din casa lui Vanghelie.

„Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea", a declarat, pentru Click!, Marian Vanghelie.

De partea cealaltă, Oana nu a vrut nici să afirme, dar nici să infirme zvonurile ceea ce presupune că e cam adevărat. „Prefer să mă abțin. Sunt etape si etape în viață", a mai spus Oana, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net