Oana Mizil îl așteaptă pe Vanghelie la masă, de sărbători! „Familia înseamnă mamă și tată! Sunt puternică. Orice greu e venit de la Dumnezeu!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Mizil (47 de ani) va petrece Crăciunul tot în compania lui Marian Vangehlie! Deși a anunțat despărțirea de cel care i-a dăruit o fetiță, fosta politiciană nu are resentimente! L-a invitat pe fostul primar de Crăciun, la ea acasă, mai ales că fetița lor, Maria, abia așteaptă să stea în brațele tatălui ei.

Oana Mizil și Marian Vanghelie au anunțat despărțirea, luna trecută, după nu mai puțin de 11 ani de relație! Fosta membră PSD și-a luat fetița, pe Maria (7 ani), și pe mama ei și au plecat din casa lui Marian Vanghelie, după ruptură.

Oana și Marian nu s-au cununat civil, așa că nu au fost nevoiți să dea cu subsemnatul pe la notariat sau pe la Judecătorie. Oana a rămas în relații cordiale cu fostul ei soț și l-a invitat de Crăciun la masă, ca să întregească familia. Totul de dragul fiicei lor, care își iubește foarte mult tatăl.

Citește și: Oana Mizil, dezvăluiri despre cum au intrat mascații peste ea și Vanghelie în casă, în timp ce dormeau. Ce au confiscat

Oana Niculescu-Mizil: „Maria il iubește pe Marian foarte mult!”

Cum întâmpină Oana Mizil sărbătorile acestea?

Am împodobit și curtea, și bradul, și casa. Crăciunul pentru noi este deosebit și din timp l-am făcut pe toate. Crăciunul se petrece în familie.

De Revelion ce faceți?

Crăciunul în familie, Revelionul tot în familie. Noi suntem o familie mare, o familie uni. Le facem pe toate împreună aici, în țară, în România!

Cine o să vină de Crăciun la masă?

Prietenii apropiați, rudele, unchii, mătușile. Suntem mulți în familia noastră.

Vine și domnul Vanghelie?

Normal, facem în familie, iar familia înseamnă mamă, ta, noi toți! Maria îl iubește foarte mult și asta își dorește! Nu trebuie neapărat să vină cu cadouri, important e să vină cu multă iubire!

Mai citește și: Serghei Mizil, atac dur la soția lui Marian Vanghelie. «Să termine odată cu aberațiile astea!»

Cum a fost anul acesta pentru Oana Mizil, dacă ar fi să tragem linie? Cu bune și cu rele, ați trecut printr-o despărțire....

Eu sunt o persoană foarte optimistă, foarte veselă, o persoană puternică! Orice este greu este venit de la Dumnezeu, în destinul nostru și depășim. A fost un an frumos, viața noastră este frumoasă!

Viața noastră trebuie să continue, cu bune și cu rele, și să le luăm ca atare, cu multă răbdare, cu multă credință, cu multă speranță. O am pe cea mică care este lumina ochilor mei. Ea îmi dă foarte multă bucurie în viață și să sperăm să intrăm într-un an bun!

De la 2023 ce vă doriți?

Sănătate, cel mai mult îmi doresc sănătate! Îmi doresc fie un an de normalitate pentru că trăim într-o societate destul de tulbure, din toate punctele de vedere.

Eu nu mai sunt om politic de mult timp, dar în continuare sunt considera ca om politic. Îmi doresc să intrăm într-un an plin de normalitate cu o societate așezată în care să ne respectăm, să ne prețuim ca oameni, fără dușmănii, fă răutăți!

Marian Vanghelie:„Nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez!”

Click! a anunțat, în exclusivitate, că Oana Mizil și Marian Vanghelie nu mai sunt, în prezent, un cuplu!  Contactat de Click!, la acel moment, fostul primar Marian Vanghelie nu a dorit, însă, să ofere prea multe detalii pe marginea rupturii.

Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea.”, a declarat sec Marian Vanghelie, pentru Click!

Oana Mizil și Marian Vanghelie și-au început povestea pasională de amor în perioada în care acesta deținea funcția de primar la sectorul 5. Oana era și ea deputat, pe atunci, din partea PSD.

Interesant este că, la cel moment, amândoi era căsătoriți, dar cu altcineva! Marian Vanghelie era căsătorit cu Charlotte, femeia cu care mai are și un băiat, iar Oana era și ea, la rândul ei, măritată cu omul de afaceri libanez Jamil Tohme.

În iulie 2015, Marian Vanghelie a fost trimis în arest, fiindd acuzat de 26 de infracțiuni de corupție, printre care și cea de dare de mită. Fostul primar a fost, însă, eliberat. La acel moment delicat, presa a menționat că între cei doi ar fi avut loc și o altercație fizică. Atunci a fost momentul în care relația dintre cei doi s-ar fi zdruncinat serios.

.Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
image
actualitate.net
image
actualitate.net