Cele mai bune reclame de Crăciun 2022. Imaginile care te vor emoționa până la lacrimi

Au apărut deja cele mai bune reclame de Crăciun 2022. În fiecare an, mulți așteaptă cu sufletul la gură imaginile emoționante din cele mai frumoase clipuri de advertising de pe piața internațională. Acum îți prezentăm un top al reclamelor care te vor impresiona cu siguranță.

Cele mai bune reclame de Crăciun 2022, sursă foto: Unsplash

Mai sunt doar câteva zile până când vine în mod oficial Crăciunul. Brandurile din întreaga lume se întrec, an de an, ca să lanseze o reclamă virală. Cei de la Pop Sugar au strâng câteva exemple de succes din 2022, care au descoperit rețeta perfectă pentru un clip emoționant, de sărbători.

Citește și: Netflix, mai ieftin, dar cu reclame. Compania a bătut palma cu Microsoft

Cele mai bune reclame de Crăciun din 2022

Topul începe cu Aldi, varianta Singur Acasă. Este cel de-al șaselea an în care compania spune o poveste frumoasă cu ajutorul lui Kevin Morcov. De data aceasta, s-au inspirat din povestea celui mai cunoscut Kevin: personajul din îndrăgita serie de filme Singur Acasă. La fel ca în acțiunea din peliculele respective, și Morcov se luptă cu un intrus din casă.

În acest top, pe un loc fruntaș intră și reclama celor de la John Lewis. Un bărbat la vârsta mijlocie încearcă să învețe să se dea pe skateboard, dar eșuează de mai multe ori. Povestea evoluează apoi spre o direcție deosebit de emoționantă. Adevăratul motiv pentru care s-a chinuit atât de mult este pentru că fetița de care urmează să aibă grijă este pasionată de acest sport.

JD Sports a lansat, poate, reclama cea mai plină de vedete a anului până acum. Au combinat vedete britanice adorate de tineri, din lumea sportului, divertismentului și muzicii. Acțiunea începe într-un mall obișnuit, acolo unde Cole face cumpărături de Crăciun cu familia, dar  este plictisit. . . până când îl vede pe prezentatorul TV, Chunkz arătând spre JD Arcade.

Pe măsură ce intră în sala de jocuri, observă în jurul lui artiști precum KSI, Kojey Radical și Bugzy Malone, YouTuber-ița Amelia Dimoldenberg, boxerul Anthony Joshua, Ella Toone și Chloe Kelly, precum și fotbaliștii Virgil van Dijk, Thiago Silva și Trent Alexander-Arnold.

Uite și: Cum poți să stai pe YouTube fără reclame. Cele mai bune alternative la Vanced

Asda îți aduce spiritul Crăciunului cu ajutorul elf-ului Buddy din filmul de Crăciun care a apărut în anul 2003. După ce se angajează în supermarket, începe haosul. Cu siguranță, nostalgia filmelor de Crăciun din trecut, combinată cu amuzamentul situațiilor în care se trezește Buddy, a stârnit un val de emoție în întreaga lume.

Boots o aduce în fața oamenilor pe Lydia West, cea care găsește o pereche de ochelari magici într-un autobuz. Cu ajutorul acestora, vede ceea ce le aduce bucurie oamenilor din jurul ei. Așa reușește să cumpere cadourile perfecte pentru prietenii și familia ei.

Sainsbury's au transformat-o pe Alison Hammond, o adevărată legendă în lumea televiziunii, în Contesa. Ea își dorește tot ce este mai bun pentru festinul de Crăciun, însă este dezgustată de budinca tradițională care se mănâncă de sărbători. Din fericire, servitorul ei reușește să rezolve până la urmă situația dificilă, iar totul se termină cu bine.

Lidl ne aduce povestea ursulețului transformat într-o adevărată mascotă de Crăciun. După ce devine celebru, începe să se creadă cel mai tare ursuleț din lume și duce o viață de lux. Însă, ce se întâmplă atunci când fetița care l-a avut inițial drept companion își dorește jucăria înapoi?

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net