Dr. Monica Pop: „Să nu luați așa ceva! Ați fi în mare pericol!”

Ultima actualizare:

Medicul Monica Pop este iarăși în centrul atenției pe internet, promovând produse fără voia ei. 

Monica pop se dezice de orice reclamă în care apare numele ei   FOTO: Arhivă
Monica pop se dezice de orice reclamă în care apare numele ei FOTO: Arhivă

Fostul manager al Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală spune că nu a creat și nu are legătură cu produsele care se vând pe internet și sunt asociate cu numele său. Nu este inventatorul niciunui produs de frumusețe sau care ajută la tratarea unor boli.  

„Escrocherie repetată! Văzând că nu le mai merge cu înșelătoria cu produsele toxice pe care vor să le vândă profitând de naivitatea si de disperarea oamenilor bolnavi, azi au apărut 7 anunțuri de pe profiluri diferite cum că eu aș fi inventat produse anti-cataractă, glaucom, de slăbit, de paraziți în ochi, papiloame și alte asemenea aberații. Ia uite ce geniu eram și nu am știut! Nu credeți! Să nu cumva să comandați și să luați! Ați fi în mare pericol! Ce oameni nemernici pot fi în această lume!!!!!”, scrie Monica Pop pe o rețea de socializare.   

Se luptă de opt ani cu cancerul 

Dr. Monica Pop se luptă de peste opt ani cu cancerul de colon, trecând prin patru operații și câteva tratamente chinuitoare. Chiar și așa, doctorul oftalmolog este foarte optimistă și spune că nicio persoană care suferă de această afecțiune nu trebuie să se lase pradă bolii, ci să încerce să fie cât mai pozitivă și puternică, indiferent dacă este extrem de greu.

„Și când nu îmi era foarte bine, eu spuneam că sunt foarte bine. Pentru că mi-am creat un mod de gândire, de viață, așa am învins. Nu am stat acasă nicio zi. A doua zi după externare, după intervențiile chirurgicale, m-am dus la serviciu. Am condus eu, așa cum am putut. Colegul care m-a operat mi-a zis să stau acasă două luni. Am zis: «bine, bine, stai tu, dacă vrei!».

Sfătuiesc pe toată lumea să facă așa cum am făcut eu, dacă se poate, fizic. Decât să stai acasă și să te gândești… Nu e bine! Eu nu am stat în concediu, nici nu vreau să aud de așa ceva. Nu stai acasă și aștepți să mori! (...) Când afli o astfel de veste, ești dezarmat. Trebuie să te gândești: ai de ales? Nu ai de ales! Asta e! Faci tratament și gata!”, a declarat Monica Pop pentru doctorulzilei.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net