Nimeni nu-și mai aduce aminte! Cum arăta David Popovici în prima reclamă!

Ultima actualizare:

David Popovici a reușit, pe baza meritelor sale, să câștige locul de seamă în fiecare publicație sau televiziune, dar foarte puțini știu că prima sa apariție publică a fost când sportivul avea părul lung.

În urma performanțelor sale realizate în bazin, David Popovici se bucură de o faimă binemeritată, dar și de apariții continue la tot felul de televiziuni.

David Popovici, băiatul cu păr lung care a cucerit o lume întreagă

Totuși, sportivul nu a fost mereu așa cum îl știm acum. Când ne gândim la David Popovici, vedem un tânăr de 17 ani, cu un corp antrenat intens pentru competițiile sportive și, cel mai important în această ecuație, ras în cap. 

Te-ar putea interesa și: Nu e om, este ”torpilă”! David Popovici, al doilea titlu mondial

De altfel, în trecut, sportivul obișnuia să participe la evenimentele sportive având un păr foarte lung, dar pe care a decis să-l tundă. Nu este sigur motivul din spatele deciziei sale, dar mai multe voci sunt de părere că schimbarea de look a fost realizată, deoarece David Popovici trebuia să aibă parte de un look care nu l-ar dezavantaja în apă. 

Prima apariție publică, în fața oamenilor de pretutindeni, a fost în cadrul unei reclame la ulei de pește, un produs care avea să reafirme faptul că sportivul este la fel de rapid precum o astfel de viețuitoare acvatică.

Citește și: Dani Oțil, mesaj tulburător pentru David Popovici: «Ne cerem scuze»

Drumul către succes al lui David Popovici

Drumul către succes a fost pavat cu foarte multă sudoare. Totuși, câștigarea titlului de campion mondial nu a fost întâmplătoare. 

Încă dinainte de competiția cea mare, David Popovici era pe fiecare podium posibil. Dacă era vorba de înotat, David avea grijă să se afle și el pe podium, indiferent de natura concursului. 

Astfel, de la un simplu sport practicat la vârsta de la vârsta de 6 ani, pentru corectarea unei probleme de la coloana verticală, David Popovici a reușit să ducă numele său, dar și pe al României, înapoi pe buzele tuturor oamenilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net