Vestea momentului în showbiz. Ana Baniciu este însărcinată. Ce sex are bebelușul? Primele imagini cu burtica de gravidă

Ultima actualizare:

Showbiz-ul românesc se umple de bucurie și entuziasm odată cu vestea momentului: Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, se pregătesc să devină părinți. Într-un anunț plin de emoție pe Instagram, Ana Baniciu a dezvăluit că este însărcinată în aproape cinci luni și a împărtășit primele imagini cu burtica sa de gravidă. Cuplul, care a avut o nuntă de basm, adaugă acum un nou capitol minunat în povestea lor de dragoste.

Ana Baniciu. Foto: arhiva.
Ana Baniciu. Foto: arhiva.

Vedeta a ținut secretă vestea cea mare

Ana Baniciu a ținut secretă vestea cea mare pentru mai bine de patru luni, iar acum a făcut anunțul public, exprimându-și fericirea și recunoștința pentru minunea din viața ei.

Ana Baniciu și Edy Kovacs.
Ana Baniciu și Edy Kovacs.

 Prin intermediul unor fotografii delicate și un mesaj emoționant, artista a deschis o fereastră către noul capitol din viața sa, declarând că se află pe un „tărâm nou, necunoscut," dar sunt hotărâți să facă față acestei noi provocări.

„Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlinește. Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca așa cum am făcut-o mereu", a scris vedeta pe Instagram.

Sexul bebelușului și declarația lui Edy Kovacs 

Ana Baniciu și Edy Kovacs. Foto: Instagram.
Ana Baniciu și Edy Kovacs. Foto: Instagram.

O altă surpriză plăcută a fost dezvăluirea sexului bebelușului. Într-un interviu pentru Antena Stars, Ana Baniciu a confirmat că vor deveni părinți de băiat. Soțul vedetei, Edy Kovacs, a împărtășit entuziasmul său pe Instagram, descriind această etapă ca „Anunț cu mândrie că cel mai epic B2B din viața mea este în curs de realizare. Cu băiatul meu"

În paralel cu vestea însărcinării, Ana Baniciu și Edy Kovacs se pregătesc să se mute într-o locuință cu totul specială. Este vorba despre o vilă veche situată în centrul Bucureștiului, în zona Icoanei, cu o istorie care se întinde pe parcursul unui secol. Clădirea a fost deținută de familia vedetei timp de mai multe generații, constituind un adevărat patrimoniu sentimental.

Așadar, Ana Baniciu și Edy Kovacs trăiesc momente pline de emoție și anticipare, cu venirea pe lume a primului lor copil și cu mutarea într-o locuință cu o istorie fascinantă. Încercările și provocările care vin odată cu aceste schimbări semnificative sunt întâmpinate cu optimism și fericire. Fanii și publicul se alătură cuplului în această perioadă specială, urmărind cu interes evoluția lor și așteptând cu nerăbdare să cunoască mai multe detalii din frumoasa poveste a familiei Baniciu-Kovacs.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net