Au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit

Ultima actualizare:

Astăzi, 8 septembrie 2023, a fost o zi importantă pentru una dintre cele mai admirate vedete din showbiz-ul autohton, după ce a ales să-și unească destinul cu bărbatul vieții ei în fața ofițerului stării civile. 

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit / foto: Pixabay
Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit / foto: Pixabay

Ana Baniciu și Edy Kovacs, căci despre ei este vorba, au dus relația lor de iubire la un alt nivel. Oficial, începând de astăzi, cei doi sunt soț și soție și se pregătesc să meargă pe un drum al lor. 

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit astăzi 

Cu o rochie mini, simplă și elegantă, Ana Baniciu (30 de ani) a strălucit la brațul soțului ei, Edy Kovacs, care și el a optat pentru un costum lejer, gri, care să-i permită să se simtă în largul lui. 

Vedeta a postat câteva fotografii pe Instagram, menite să demonstreze cât de mult se iubesc și cât de fericiți sunt.

La cununie au fost prezenți prietenii de suflet și persoane dragi inimii lor, printre care și cântăreața Raluka. Aceasta a surprins un moment cât se poate de amuzant după ceremonia de la Starea Civilă, pe care l-a și postat, ulterior, pe rețelele de socializare.

Prietenii au început să arunce, conform tradiției, cu orez la ieșirea de la Starea Civilă, iar Ana a făcut o remarcă menită să stârnească râsul invitaților:

„Stați, că mi-a intrat orez și în gură!”, a spus Ana.

Ana Baniciu și Edy Kovacs au declarat că-și doresc o nuntă atipică, fără dansul mirilor.

Ana Baniciu: „Vrem să venim cu ceva special” 

Ana Baniciu mărturisea, la sfârșitul lunii august, că stresul și emoțiile de dinaintea nunții sunt greu de ținut în frâu. Fiica solistului Mircea Baniciu (74 de ani) formează un cuplu din toamna anului 2020 cu Edy Kovacs. Blondina a primit inelul în anul 2021, în timp ce se afla în Capri. 

Prin intermediul unei postări pe Instagram, Ana mărturisea că atât ea, cât și Edy își doresc să aibă o nuntă atipică și își doresc un eveniment special, care să-i reprezinte pe ambii. 

  „Suntem stresați! Fraților, se apropie nunta! Avem o gașcă foarte mișto care se ocupă de acest eveniment și care m-au rugat să nu mă stresez deloc și să fiu o mireasa relaxată. Și că totul va bine!

Eu știu că totul ca fi bine, dar totuși am impresia zilele astea că organizez ceva festival. Nu știu, Untoldul la București! Ne dorim să fie toatta lumea mulțumită și să se simtă bine, în primul rând. Vrem să venim cu ceva special. E o nuntă atipică, pentru că noi suntem atipici“, a spus Ana Banicu, pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net