Ana Baniciu e o ghinionistă! A fost prădată la drumul mare: «Să le cadă mâinile!»

Ultima actualizare:

Ana Baniciu a trecut printr-o întâmplare extrem de nefericită, după concertul ce a avut loc recent pe scena din Timișoara, când hoții i-au spart mașina și i-au furat mai multe bunuri artistei, inclusiv portofelul, dar și un obiect cu valoare sentimentală. Vedeta a relatat întreaga întâmplare pe contul de Instagram. 

Ana Baniciu e o ghinionistă! A fost prădată la drumul mare: «Să le cadă mâinile!»
Ana Baniciu e o ghinionistă! A fost prădată la drumul mare: «Să le cadă mâinile!»

Ana Baniciu a susținut un concert în Timișoara, unde publicul a primit-o cu brațele deschise, însă situația a luat-o la vale după ce cântăreața a descoperit că niște «oameni binevoitori» i-au spart mașina și i-au furat portofelul și căștile AirPods. 

Vedeta s-a panicat la început, dar măcar hoții au fost «băieți drăguți» i-au lăsat actele și cartea de identitate. Ana Baniciu a alertat imediat Poliția și a reușit să localizeze traseul răufăcătorilor până la un punct cu ajutorul căștilor AirPods, ce au sistem de GPS. 

Baniciu a povestit amuzată că, deși era îmbrăcată ca o divă, cu tocuri în picioare, și în ținuta de scenă, s-a alăturat polițiștilor pentru a-i căuta pe hoți prin parc. 

,,Am avut o noapte furtunoasă, noaptea trecută, în Timișoara pentru că am avut un eveniment aici, am cântat și în timp ce cântam niște băieți tare drăguți mi-au umblat la mașină, mi-au furat geanta, însă mi-au lăsat portofelul cu actele, altfel rămâneam și pe aici, că nu mai aveam buletin.

Am sunat la 112 și a venit poliția. În geantă aveam niște AirPods, care după cum știți căștile astea se pot localiza de pe telefon, i-am localizat până într-un punct când probabil au aruncat căștile într-un parc. Să mă vedeți cu poliția noaptea prin parc. Să mă vedeți pe mine pe tocuri noaptea prin parc cu cei doi polițiști care au venit și au fost tare drăguți și au venit mine în căutare.'', a povestit Ana Baniciu pe Instagram. 

Hoții i-au furat Anei Baniciu un obiect primit de iubitul ei 

Ana Baniciu a mai adăugat că singurul lucru de valoare pe care i l-au furat hoții a fost geanta care, deși nu conținea bani, era o piesă de lux, cu valoare sentimentală, pe care artista o primise de la iubitul ei, Edy.

Cântăreața este recunoscătoare că nici ea sau partenerul nu au pățit nimic. totuși le-a transmis o urare «de bine» hoților. 

,,O să las poliția să își facă treaba, nu au găsit nimic de valoare. Au furat geanta de pomană, geanta în sine era de valoare. Era o geantă piperată, cred că cea mai piperată din garderoba mea. Am primit-o de la Edy și avea o chestie sentimentală. Important este că noi suntem bine și că nu se întâmplă nimic. Nu sunt atât de atașată de lucrurile materiale, chiar mi-am tatuat asta pe piele. Bani cash nu au găsit, poate asta au vrut să găsească, dar nu au găsit deloc. Nu aveam chiar niciun ban. Le doresc să le cadă mâinile'', a mai adăugat artista.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net