Visul neîmplinit al Anei, fiica lui Mircea Baniciu: «Vorbiti cu tata să-l convingeţi»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Marţi seară ne-am întâlnit cu Ana Baniciu (29 de ani) la avanpremiera pentru România a filmului de animație „Gașca Animăluțelor DC”, unde ea a pus voce pentru Femeia Fantastică. Așa că am luat-o la întrebări și am aflat că și în viața reală i se potrivește această poreclă: are atât de multe proiecte, încât este cu adevărat o fantastică. Am aflat, astfel, și despre un vis mai vechi, dar foarte arzător: un duet cu tatăl ei, Mircea Baniciu (72 de ani).

Ana Baniciu
Ana Baniciu

Ana, ești una dintre vocile din noua animaţie „Gaşca Animăluţelor DC”. E prima oară când pui voce pentru desene?

Nu este prima oară. Acesta a fost primul meu job. De când m-am născut, am făcut tot felul de voci, la reclame cu pamperși și, în general, la reclame. Acum, în schimb, este un proiect mai mare, și anume „Gașca Animăluțelor DC”, unde eu o interpretez pe Wonder Woman (Femeia Fantastică, n.r.).

Ți-a fost greu? Pentru că mie mi-a fost greu, am fost colegi...

Nu mi-a fost greu, a durat foarte puțin. Am fost surprinsă și eu să văd cum merge treaba și că mă pricep.

Are foarte multe concerte împreună cu DJ Project

Cum stai în perioada aceasta cu spectacolele? Ai concerte?

Nu că am concerte, am sute de concerte și nu-mi văd capul de treabă, dar este un moment extraordinar în cariera mea și mă bucur de el.

Ai și concerte solo, și cu DJ Project?

În momentul acesta am concerte doar cu DJ Project, pentru că formaţia are atât de multe evenimente, încât nu mai am timp să programez și solo.

Felicitări pentru piesa „Iubirea mea”, este senzațională!

Mulțumim. Este în top 10, este pe radio, ne bucurăm foarte mult.

Am văzut că sunteţi şi în programul de la „We Love Music Festival” din Râmnicu Vâlcea...

Da, „We Love Music” (18-21 august, n.r.) este un festival la care de-abia așteptăm să ajungem și o să ne distram, cu siguranță.

Te-ai pregătit într-un anume fel?

Avem multe surprize pentru cei care ascultă DJ Project și Ana Baniciu. Veniți acolo și o să vedeți. Va fi sigur petrecere pe măsură!

Ai mai fost în zonă, acolo, la Râmnicu Vâlcea?

Da, am fost în toate zonele, în perioada asta.

Îşi doreşte să revină în tv

Adică ai o carieră înfloritoare, ești „pe val” cum se spune. Roluri, în filme, ai mai primit?

Am primit niște idei. Sunt deschisă să primesc oferte și să fiu surprinsă. Îmi place să fiu surprinsă într-un mod plăcut. Așadar, cine știe ce alte proiecte vor apărea în viața mea și eu voi spune „Da”.

Citeşte şi: Motivul pentru care Ana Baniciu a refuzat să mai participe la emisiuni după ce a câștigat „Asia Express”

Aștept să te revedem şi în televiziune.

Și eu îmi doresc. Probabil, ceva în televiziune va veni după turneul acesta uriaș, cu DJ Project, care va dura ceva timp. Va veni și televiziunea și, cu siguranță, mă voi bucura. Televiziunea rămâne iubirea mea.

Ana are o relație specială cu tatăl ei, Mircea Baniciu
Ana are o relație specială cu tatăl ei, Mircea Baniciu

Dar la o piesă cu tatăl tău, Mircea Baniciu, te-ai gândit?

M-am gândit de când m-am născut la o piesă cu tatăl meu. Vorbiți și cu el să îl convingeți, să își facă timp. El e ocupat. Și, să ne punem odată la treabă!

Dar, nu ați cântat niciodată împreună?

Ba da, am cântat de multe ori împreună la diferite evenimente.

Citeşte şi: Ana Baniciu s-a logodit cu Edy Kovacs: «Te iubesc, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc»

În ce relaţii e cu foştii colegi din Lala Band

Cu foștii tăi colegi din Lala Band te-ai mai întâlnit? Ați mai vorbit?

M-am mai întâlnit, ocazional, cu câțiva dintre ei, la concerte și la evenimente. Mă bucur de fiecare dată când mă văd cu ei, dar, acum, de curând, nu apuc să mă mai văd cu nici un prieten și cu nici un coleg. Am avut foarte multă treabă.

Dar cu Raluka?

Cu Raluka vorbesc constant. Am vorbit chiar și azi. Sperăm să ne vedem săptămână asta. Ce să zic, Ralu e bine, și ea e ocupată, și ea e la concerte. Ne bucurăm că ținem legătura și ne auzim la telefon.

CLICK! SPUNE

Am ascultat de Ana și l-am sunat pe tatăl ei, să grăbim colaborarea. Mircea Baniciu s-a bucurat de insistențele fiicei sale și iată ce ne-a răspns, făcând astfel o promisiune: „În principiu o să facem și un duet, atunci când va veni vremea. Ne vom gândi și la asta, în perioada următoare”. Artistul se aniversează la 31 iulie, când împlineşte 73 de ani.

Lansare mondenă pentru noua animație „Gașca Animăluțelor DC”

Ana Baniciu, la lansarea filmului "Gaşca animăluţelor"
Ana Baniciu, la lansarea filmului "Gaşca animăluţelor"

Marţi seară a avut loc vizionarea mondenă a noului film de desene animate pentru care s-a realizat și dublaj românesc, „Gașca Animăluțelor DC”. Au participat la eveniment, cum era de așteptat, toți cei care au făcut parte din distribuție, printre care și reporterul Click!, Gheorghe Chelu.

Citeşte şi: Reporterul Click!, personaj în noua animație «Gașca Animăluțelor»: «Am pus voce pentru desene animate, alături de marile staruri»

Și-au mai împrumutat vocea pentru personaje și Ana Baniciu, Alexia Istrate, Gabriella Nastas și Marian Dumitru alias Dumi. Iar printre invitaţii la această vizionare specială s-au numprat Gabriela Cristea, care a venit însăţită de soţul ei, cântărețul Tavi Clonda, şi de fetiţele lor, artista Cristina Vasiu, alături de iubitul ei, solistul de muzică de petrecere Marius Cătălin Stoica, și colgii lor de scenă, formația Balcanik Band, solista Aura B., actrița Ioana Picoș, care a venit cu copii, Alexandru Constantin, Dan Cruceru, Kamara, care l-a adus şi pe fiul său, Leon, Gabriel MG și Florin Niță alias Fabio.ulți alții.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg