Reporterul Click!, personaj în noua animație «Gașca Animăluțelor»: «Am pus voce pentru desene animate, alături de marile staruri»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Am fost în studioul de înregistrări, alături de actori profesioniști și de cântăreți care pun voci pentru desenele animate. Vă prezentăm imagini și informații inedite din culisele pregătirii variantei cu dublaj românesc pentru noul film de animație ce se va lansa vineri în cinematografele din toată țara: „Gașca Animăluțelor DC”. Reporterul Click!, Gheorghe Chelu, împărtășește cu cititorii prima experiență de acest fel.

 Colegul nostru Gheorghe Chelu a primit bucuros oferta de a înregistra vocea unui personaj animat
Colegul nostru Gheorghe Chelu a primit bucuros oferta de a înregistra vocea unui personaj animat

A interpretat un personaj negativ: Mark, un porcuşor de Guineea zburător a cărui superputere este mânuirea focului

Jurnalist de peste 25 de ani, Gheorghe Chelu scrie despre filme si vedete, iar acum este una dintre vocile noii animații „Gaşca Animăluţelor DC”. Colegul nostru a fost selectat pentru a interpreta în dublajul realizat la noi vocea personajului Mark, un porcuşor de Guineea zburător a cărui superputere este mânuirea focului. Acesta, alături de Keith – un rozător înghețat – îl ajută pe geniul diabolic Lulu, un porcuşor de Guineea, să-și îndeplinească planul sinistru de a răpi Liga Justiției și de a lupta cu Super-Animalele de companie, stârnind haos în orășelul lor, Metropolis.

Vezi și: Vedetele care dau glas personajelor de desene animate au început să semene cu ele!

„Nu mai este nici un secret pentru nimeni că îmi plac filmele și că sunt un cinefil înrăit. Chiar dacă îmi mai scapă câte un film, îl văd la tv sau pe diverse platforme online. În noiembrie, anul trecut, am primit un telefon și mi s-a propus să dublez o voce a unui personaj din desene animate. Am acceptat, deși o făcusem doar în joacă, nimic serios. Filmul se numește «Gașca Animăluțelor DC» și întră în cinematografe din 29 iulie”, spune Gelu.

Reporterul Click și-a împrumutat vocea unui hamster galactic, unul dintre personajele negative din poveste: „Nu am avut foarte multe replici, însă și acelea mi-au dat bătăi de cap. Regizorul și actorul Cristi Neacșu îmi tot spunea cum să fac să livrez replicile bine, iar pe mine m-au trecut toate transpirațiile.

Nu rata: Irina Rimes este vocea unei regine în noul film de desene animate

Însă, într-un final, totul a ieșit perfect și la sfârșit chiar a început să-mi placă. A durat puțin, în cazul meu doar o oră și ceva, dar a fost extraordinar. Și m-am bucurat că, astfel, am fost «coleg» cu câteva vedete, atât de la Hollywood – precum Dwayne Johnson, Keanu Reeves, Olivia Wilde sau Kevin Hart, cât și de la noi – precum Șerban Pavlu, Claudiu Bleonț, Ana Baniciu, Gabriella Nastas și Marian Dumitru alias Dumi”.

La înregistrări au participat actori și cântărți cu experiență: Ana Baniciu și Gabriella Nastas

Colegul nostru, Gheorghe Chelu s-a bucurat la maximum de această experiență. Așa cum au făcut și ceilalți interpreți români. „A fost o experiență foarte frumoasă, mă simt încântată să fac parte din acest proiect. Personajul meu este Green Lantern, o superbă, nebunatică și curajoasă supereroină cu puteri telechinetice, care mi-a fost dragă din prima, pentru că m-am regăsit în caracterul ei 100%.

Iar animalul ei de companie e o veveriță pe nume Chip, iar eu ador veverițele. Deci împreună fac o echipă de-a dreptul fantastică. Sper să mai repet o astfel de experiență, pentru că mi-a plăcut mult și mi-am descoperit o latură despre care știam mai puțin”, a mărturisit solista Gabriella Nastas.

Nu rata: Smiley a filmat scene deocheate cu o colegă de breaslă. Cum a reacționat Gina Pistol

Iar Dumi o completează: „Toată viață mi-am dorit să devin un supererou, iar acum am reușit. Să dublez vocea personajului Flash este un vis din copilărie, pe care mi l-am îndeplinit. Mereu am fost fanul filmelor de animație cu supereroi și dintotdeauna spuneam că, într-o zi, și eu voi face asta. Mă bucur foarte mult că am fost ales să fac parte din acest proiect minunat și sper că vor urma și altele. Flash este un supererou fix pe stilul meu. Mereu se gândește la cei din jur înaintea lui și ar face orice să îi protejeze pe oameni. Mi-a picat mănușă. Vă invit pe toți să mergeți în cinema, acest film nu trebuie ratat”.

Din distribuția dublajului realizat în România mai face parte și cântăreața Ana Baniciu, care are deja mare experiență ca actriță, căci a jucat atât în seriale, precum și în filme, și a făcut parte din multe show-uri de televiziune. În dublajul realizat la noi pentru noul film de animație, ea a interpretat vocea personajului Wonder Woman.

O poveste foarte simpatică, despre supereroi

O producție Warner Bros. Pictures, „Gașca Animăluțelor DC” („DC League of SuperPets”) este distribuit de Vertical Entertainment și poate fi urmărit și în România, din 29 iulie, în cinematografele din toată țara, atât în varianta cu sunet original, cât și în varianta cu dublaj românesc. „Este o povestea foarte simpatică. Nedespărțiți, Krypto Super-Câinele și Superman sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în Metropolis. Când Superman și restul Ligii Justiției sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de animale fără stăpân (Ace – câinele, PB – porcul cu burtă, Merton – țestoasa și Chip – veverița) să-și controleze puterile recent descoperite și să-l ajute să-i salveze pe supereroi”, mai spune colegul nostru, Gheorghe Chelu.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net