EXCLUSIV Click!, în culisele celui mai păzit show tv. Iată ce se întâmplă la filmările «Masked Singer», de la PRO TV

Ultima actualizare:

    Alături de Pavel Bartoș, prezentatorul show-uluifoto: Instagram
Alături de Pavel Bartoș, prezentatorul show-uluifoto: Instagram

Cel mai tare show cu măşti se întoarce din toamnă la PRO TV cu sezonul doi. Reporterul Click! a fost în culise şi a văzut cum sunt păzite secretele emisiunii „Masked Singer”. Agenţi de securitate peste tot, tricouri şi hanorace cu mesaje speciale, brăţări de mai multe culori şi un mister total.

În urmă cu o săptămână, mi-a sosit o invitaţie: am fost întrebat dacă vreau să intru în pielea vedetelor care vin la „Masked Singer”. Mai mult, am avut ocazia să văd cum ajung starurile pe platourile de filmare, să vorbesc cu cei patru detectivi din juriu şi să urmăresc câteva minute din ultima zi de filmare. 

Pentru că, da, după 30 de zile s-au terminat filmările la al doilea sezon al emisiunii care va fi difuzat din toamnă la PRO TV. După acceptarea ineditei invitaţii mi s-au dat primele indicaţii. În ziua respectivă urma să primesc un mesaj cu locul de întâlnire din Bucureşti, unde trebuia să mă aştepte o dubiţă. Şoferul avea să-mi dea un pachet cu haine în care să mă schimb, adică un hanorac pe care scria „Don’t talk to me”, o vizieră opacă şi mănuşi albe. 

La ora 12,30 trebuia să fiu în parcare la Mall Băneasa şi am primit pe WhatsApp coordonatele, cu fotografia unui panou şi cu numărul unei dubiţe. La ora respectivă am ajuns acolo, am urcat în maşină, am îmbrăcat hanoracul şi mi-am pus viziera, apoi am plecat spre al doilea loc de întâlnire, unde trebuia să schimb maşina. Acolo se aflau mai multe automobile cu şofer şi bodyguarzi. 


    Am aşteptat maşina în parcarea mall-ului, apoi m-am camuflat în spatele unei viziere opace
Am aşteptat maşina în parcarea mall-ului, apoi m-am camuflat în spatele unei viziere opace

Când am coborât, unul dintre agenţi a deschis o umbrelă, ca să nu fiu văzut de eventualii paparazzi. În maşină mai era o colegă de breaslă, cu care nu aveam însă voie să vorbesc. Garda de corp a transmis prin staţie că pachetul a fost luat şi ne-am îndreptat spre Studiourile Kentauros din Ştefăneşti. 


    Am intrat în studiouri protejat de un bodyguard cu umbrelă
Am intrat în studiouri protejat de un bodyguard cu umbrelă

Ajunşi pe platouri, alte reguli: am fost luaţi cu aceleaşi umbrele şi duşi într-o cabină, unde erau ceilalţi ziarişti şi echipa de la PR. Ni s-au luat telefoanele şi au fost puse în punguţe speciale, dar ni s-au dat altele, cu care am făcut poze şi interviuri. 

Adrian Verzilă, care se ocupă de promovarea emisiunii, şi producătorul executiv Daniela Preda ­ne-au mai oferit câteva detalii. Cabinele în care am fost invitaţi să stăm erau cele pe care le foloseau vedetele. La un moment dat, am intrat în studio şi am stat de vorbă cu prezentatorul Pavel Bartoş şi cu detectivii Mihaela Rădulescu, Inna, Alex Bogdan şi Horia Brenciu. După pauză, ne-am întors în cabină, iar după alte câteva minute am fost invitaţi să vedem o bucată dintr-o filmare scurtă. 

“Mă ocup de 200 de oameni din toată producţia şi trebuie să mă asigur că totul este în regulă. Sunt unul dintre cei 15-20 de oameni care ştiu cine e în spatele măştilor. Toţi au semnat contracte de confidenţialitate cu penalităţi imense. Cel mai greu e să ne ţinem de programări”, ne-a explicat Daniela Preda, producătorul executiv al emisiunii. 


    Staff-ul emisiunii m-a însoţit peste tot
Staff-ul emisiunii m-a însoţit peste tot

Demascarea vedetelor, în condiţii speciale

Regizorul emisiunii este Iulian Moga, iar măştile sunt executate de aceeaşi echipă de la primul sezon. Câteva dintre măşti sunt făcute în România. 

Demascarea se face fără spectatori, cu doar câţiva oameni în platou, cameramani, prezentator şi detectivi. Înainte ca personajul să-şi dezvăluie identitatea, agenţii verifică fiecare colţişor. La final, vedeta se maschează din nou şi aşa parcurge distanţa până la cabină. Prima ediţie a fost câştigată de actorul Mugur Mihăescu, care a purtat o mască spectaculoasă - Corbul.


    Mugur Mihăescu a câştigat prima ediţie a show-ului
Mugur Mihăescu a câştigat prima ediţie a show-ului
image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net