Ce ținute au ales invitații la nunta Sandrei Izbașa cu Răzvan Bănică. Ana Baniciu, bună prietenă cu mireasa, cea mai sexy invitată

A fost maraton de nunți în această duminică, pe 30 iulie, dar și o adevărată paradă a ținutelor! Fosta gimnastă Sandra Izbașa (33 de ani) a făcut nuntă  cu alesul inimii ei, Răzvan Bănică (31 de ani), încununând astfel povestea lor de dragoste care durează de 3 ani.

A fost o petrecere elegantă, cu invitați de seamă, peste 200 de persoane le-au fost alături tinerilor însurăței. Printre invitați s-au numărat și colege gimnaste ale Sandrei Izbașa, dar și antrenorii Octavian Belu și Mariana Bitang. De întreținerea atmosferei s-a ocupat Prestige Orchestra, iar la un moment dat, mirele, i-a făcut o surpriză superbei sale soții și i-a cântat una dintre cele mai romantice piese, Can’t  Help Falling in Love”. 

Meniul a fost unul clasic, pe placul tuturor, candy bar-ul a fost absolut delicios, așa că s-a epuizat repede, mărturiile au fost sub formă de ziar, iar ținutele au fost care mai de care mai frumoase.

Nașii, Andreea Răducan și soțul ei, Daniel Tandreu, au fost extrem de eleganți. Andreea Răducan a purtat o rochie lungă, albastru închis, din paiete, a avut părul strâns în coc și cercei argintii, în timp ce soțul ei a optat pentru un costum negru, cu cravată neagră și cămașă albă.

Ana Baniciu, cea mai sexy ținută

Cântăreața Ana Baniciu a venit însoțită la nunta bunei sale prietene, Sandra Izbașa.  Pe lângă faptul că cele două se înțeleg foarte bine și au jucat împreună în filmul Faci sau taci”, în regia lui Iura Luncașu, Ana Baniciu a fost cea care i-a făcut cunoștință Sandrei cu actualul soț, Răzvan Bănică. 

„Suntem la nunta dragilor Sandra Izbașa și Răzvan Bănică. V-ați cunoscut la mine în casă și trei ani mai târziu… Am mână bună!”, a povestit artista pe Instagram. De altfel, Ana Baniciu a fost cea mai sexy și cea mai îndrăzneață invitată de la nuntă, ea purtând o rochie lungă de culoare verde, extrem de decupată pe partea stângă, lăsând multă piele la vedere și atrăgând priviri admirative.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, un cuplu elegant

După recenta lor nuntă, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, au venit la o altă petrecere, de-a colegei fostei mari gimnaste. Ponor a optat pentru o rochie lungă, elegantă, iar Bogdan Jianu a purtat un costum în ton cu ținuta soției.

Larisa Iordache a purtat o rochie scurtă, cu mâneci din dantelă

Fosta gimnastă Larisa Iordache, a ales pentru nunta Sandrei Izbașa o rochie scurtă, albă, cu mâneci de dantelă. Larisa are picioare frumoase, așa că, cu această ocazie, și le-a scos în evidență. Ea a venit însoțită de iubitul său, Cristian Chiriță, de care este extrem de îndrăgostită.

Monica Roșu, o prezență diafană

Fosta gimnastă dublă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004, Monica Roșu, a fost și ea o prezență strălucitoare la nunta colegei de breaslă, Sandra Izbașa. 

Charlie’s Angels și “Antrenorul”, Andreea Răducan și  Dana Sofronie”, a scris Monica Roșu în dreptul unei poze cu toți cei descriși mai sus. Ea a optat pentru o rochie lungă, superbă, cu nuanțe metalice și cu decolteu adânc și a fost mereu zâmbitoare și veselă.

Embleme ale gimnasticii românești, Octavian Belu și Mariana Bitang au ales să fie extrem de eleganți, fosta antrenoare purtând o rochie cu imprimeu floral, iar domnul Belu un costum negru cu cămașă albă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net