Ana Baniciu, imagini emoționante cu tatăl ei, în ziua nunții. Cum au fost fotografiați cei doi

Ana Baniciu și Edy Kovacs și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, duminică, 24 septembrie. Rudele și apropiații le-au stat alături, fiind martori fericirii lor.

Mircea și Ana Baniciu / foto: Colaj Click!
Mircea și Ana Baniciu / foto: Colaj Click!

Dintre toți invitații, prezența tatălui a fost, cu siguranță, cea mai importantă pentru mireasă. Mircea Baniciu și-a condus fiica la altar, în timp ce emoțiile și fericirea îi tradau chipul.

Mircea Baniciu, un tată fericit

Cel mai fericit tată este cel care își vede fiica la altar, alături de bărbatul vieții ei. A venit și rândul lui Mircea Baniciu să fie socru mic și să traverse un carusel de emoții.

Acestea se văd cu ochiul liber în fotografiile de la marele eveniment, postate de Horia Brenciu.

Ana Baniciu și-a îmbrățișat tatăl și s-au lăsat fotografiați într-o ipostază de-a dreptul emoționantă.

„O nuntă ca-n povești, cu un tată fericit și splendida lui fiică, adorată de un Făt Frumos. 😘 Ana Baniciu, ești minunată! 😍 Mircea Baniciu ești… socru mic! 😂 Edy Kovacs ești un norocos! 🥳 Casă de piatră, dragilor! Multă fericire! ❤️”, a scris Horia Brenciu, în dreptul imaginilor postate pe Facebook.

Ana Baniciu, o nuntă fără tradiții 

Cu doar câteva zile înainte de nuntă, Ana Baniciu mărturisea că nu își dorește o nuntă cu tradiții. Doar va fi dusă la altar de către tatăl ei și nu este de acord cu dansul mirilor. 

„Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru. Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă.

Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta. Au fost foarte ocupați toți cei care ne ajută și abia acum începe să punem la punct totul. Rochia de mireasă este în lucru, de-abia aștept să merg la probă. Voi avea două rochii, nu fac parada modei la nunta mea.

Vreau să fie totul cât mai bine gândit. Nunta este în foarte scurt timp, am intrat pe ultima sută de metri, suntem stresați puțin, toți m-au sfătuit până acum să nu fiu o mireasă stresată și stresantă, dar nu îmi iese. Ne dorim să fie totul frumos, e o nuntă mai atipică, mai diferită și atunci avem planuri măricele”, mărturisea înainte de nuntă Ana Baniciu, în cadrul unei emisiuni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net