Cătălin Botezatu, chef de lux în Maramureș! A tăiat porcul de ziua lui la Borșa! „Petrec de patru zile…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anul acesta, Cătălin Botezatu a petrecut românește de ziua lui. Designerul a dat discotecile de fițe pe un chef de pomină alături de prieteni într-un loc de vis, la Borșa, în Maramureș, la împlinirea celor 57 de ani. Bote a tăiat porcul, s-a dat cu Mocănița și s-a distrat patru zile și patru nopți la rând. 

Dacă tot anul a colindat lumea în lung și-n lat, anul acesta de ziua lui, Cătălin Botezatu a preferat să petreacă acasă alături de prietenii lui dragi. 

Bote a împlinit pe 3 decembrie 57 de ani și a decis că e timpul să renunțe de chefurile faraonice pe care le dădea, în fiecare an, în cluburile de fițe din Capitală. 

Anul acesta, designerul și-a luat prietenii apropiați, în frunte cu nelipsita Raluca Bădulescu, și au plecat cu toții să petreacă tocmai la Borșa, în Maramureș, în inima tradițiilor românești. Designerul a închiriat un întreg hotel de lux din Maramureș, unde a petrecut patru zile și patru nopți, ca-n povești. 

Cheful a început pe 30 noiembrie seara și s-a mai încheiat abia pe 4 decembrie dimineața.

Designerul nu a ratat atracțiile locale din zona Maramureșului, a vizitat Mânăstirea Bârsana, unde s-a rugat pentru sănătate, a mers cu Mocănița și a participat până și la tăiatul unui porc de peste 100 de kilograme. Nu s-a tăiat doar porcul, ci și câțiva berbecuți în cinstea lui Botezatu, care a fost tratat ca un rege. 

Bote a dansat pe mese! Cocoș de la Călărași i-a dat dedicații o noapte întreagă!

În noaptea de 2 spre 3 decembrie, designerul a dat un chef monstru la restaurantul hotelului de lux, unde a dansat pe mese pe ritmurile lui Cocoș de la Călărași, care i-a dat dedicații toată noaptea. Solista Oana Bont i-a cântat și ea designerului. 

Printre vedetele care s-au distrat la ziua de naștere a designerului s-au numărat Raluca Bădulescu, Larisa Udilă, Ștefan Farrell, Stelian Milu, mulți oameni din lumea modei, a fotbalului, dar și din politică. Au fost peste 120 de invitați. 

La ora 12.00 noaptea, au venit nenumărate șampanii și mai multe torturi pentru sărbătorit. Invitații s-au delectat cu preparate tradiționale românești, cum ar fi: aperitive cu slănină, brânză, măsline, salam și cârnați, dar și berbecuț și purceluș de lapte la proțap.

Bote s-a pregătit temeinic pentru mega cheful din Maramureș. Numai pe hainele în care și-a făcut apariția la petrecerile de la munte designerul ar fi spart 15 000 de euro. De altfel, parcarea din fața hotelului s-a umplut de bolizi de lux printre care și un Ferrari pe care renumitul designer și l-a făcut cadou de ziua lui. 

„De patru zile tot petrecem aici la Maramureș. Am închiriat un întreg hotel. Am prins și 1 Decembrie -Ziua României și ziua mea aici la Borșa, alături de prietenii mei de-o viață! Îmi doresc sănătate, asta îmi doresc cel mai mult!”, ne-a spus Bote, care este neobosit, după ce a chefuit patru zile și patru nopți.

Designerul a primit cadouri de mii de euro, dar cel mai mult l-a impresionat cadoul adus de prietena sa de suflet, Raluca Bădulescu. Aceasta i l-a adus pe Dj Vielka, un dj foarte cerut în România, care a întreținut atmosfera pe parcursul chefului, care s-a terminat la 7 dimineața. 

Va face Revelionul la Miami!

După cheful de pomină din Maramureș, Botezatu va pleca, din nou, din țară. La mijlocul lunii decembrie, designerul merge la New York, apoi la Las Vegas, urmând ca Revelionul să-l prindă la Miami. Va urma apoi o escapadă la Tulum, în Mexic, pe 2 ianuarie 2024.

Anul trecut, când a împlinit 56 de ani, Cătălin Botezatu a organizat o mega petrecere, într-un club de fițe din Capitală. Printre invitați s-au numărat atunci dive una și una din show-biz, precum: Denise Rifai, Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu, Ana-Maria Barnoschi, Raluca Bădulescu, Tania Budi, Antonia și Loredana Groza, care i-a făcut dedicații peste dedicații lui Bote. Cei doi s-au sărutat la final spre deliciul publicului. 

Cătălin Botezatu și-a început cariera în 1984, modelul său fiind Zina Dumitrescu, supra-numită „mama modei românești”. Un an mai târziu, Bote a câștigat titlul de „Cel mai bun manechin al anului în Europa”, la Frankfurt. A studiat Institutului European de Modă la Milano, unde profesor i-a fost chiar celebrul Gianni Versace.

Botezatu a devenit, în anul 2007, primul designer care a realizat o prezentare de lenjerie intimă, în timpul unei curse aeriene, la altitudinea de 10.000 metri, pe ruta București-Paris.

Designerul român are la activ nenumărate prezentări de modă pe podiumurile din întreaga lume, printre care: Milano Fashion Week, London Fashion Week, Haute Coiffure Paris sau New York Couture Fashion Week.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net