Marile sacrificii din viața lui Cătălin Botezatu: „Cu credință, am depășit aceste obstacole, care m-au făcut puternic”

Cătălin Botezatu (56 de ani) este unul dintre cei mai renumiți creatori de modă din România și a cunoscut succesul în urmă cu ani, pe vremea regimului comunist, ca model.  Designerul și-a început cariera în modă în anul 1984, pe când era manechin la casa de modă Venus, condusă pe atunci de Zina Dumitrescu. Ulterior s-a lansat ca designer 12 ani mai târziu. Totuși, puțini cunosc marile sacrificii pe care Bote le-a făcut pentru cariera sa. 

Marile sacrificii din viața lui Cătălin Botezatu
Marile sacrificii din viața lui Cătălin Botezatu

Marile sacrificii din viața lui Cătălin Botezatu

După o viață pe care și-a dedicat-o modei, designerul se bucură de un succes răsunător. Brandul său de haine pentru bărbați a ajuns și peste ocean, mai exact în California, unde a îmbrăcat celebrități de la Hollywood precum Piers Brosnan, Keanu Reeves, The Rock, Rober Downey Jr. Totuși, pentru a ajunge aici, Botezatu a făcut extrem de multe sacrificii. 

Într-un interviu exclusiv pentru UNICA.ro, Cătălin Botezatu a dezvăluit ce sacrificii a făcut în viață.

„Nu știu dacă ceea ce mi s-a întâmplat de-a lungul vieții pot numi obstacole. Le pot numi lucruri care trebuiau să se întâmple pentru că așa a fost să fie. Din fiecare obstacol, așa cum l-ai numit tu, am avut ceva de învățat. Creștinește aș spune, Dumnezeu îți dă să duci așa cum a dus el crucea, cât poți să duci. Această cruce invizibilă te face mai puternic. Eu sunt un om credincios, poate de aceea, cu credință, am depășit aceste așa-zise obstacole, care m-au făcut puternic.

Știți foarte bine că am trecut prin foarte multe probleme de sănătate, dar iată că sunt ca și cum nu s-ar fi întâmplat tocmai pentru că, zic eu, mai mult de trei sferturi pornește de aici (n.red.: arătând spre cap). Ține de tine ca om, de doctori, dacă ai probleme de sănătate și de dorința de a fi cel mai bun. Să ajungi sus e simplu pentru unii, cu bani ajungi, dar cel mai greu e să te menții.

Am sacrificat sănătatea, tocmai vorbeam de ea. Am sacrificat viața personală. Am pus în balanță cu munca mea, cu ceea ce las în urmă, cu ceea ce fac pentru cei datorită cărora exist și am considerat că merită ca balanța să încline în această direcție.”, a spus designerul pentru UNICA.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net