Cum a răspuns Maria Dragomiroiu, după ce Cătălin Botezatu a spus că e sexy în costum de baie: „A considerat că sunt...”

Acum în vârtă de 68 de ani, nu cu mult timp în urmă, faimoasa cântăreață Maria Dragomiroiu a mers într-o vacanță de vis în Statele Unite, la Miami. Acolo, bucurându-se de vremea superbă și de locațiile de vis, vedeta a avut o apariție spectaculoasă, într-un costum de baie. Iar pozele postate au fost apreciate chiar de către Cătălin Botezatu.

Acum în vârtă de 68 de ani, în urmă cu numai un an, în 2022, faimoasa cântăreață Maria Dragomiroiu a mers într-o vacanță de vis în Statele Unite, la Miami. Acolo, bucurându-se de vremea superbă și de locațiile de vis, vedeta a avut o apariție spectaculoasă, într-un costum de baie. Iar pozele postate au fost apreciate chiar de către Cătălin Botezatu.

Maria Dragomiroiu a demonstrat că arată impecabil în continuare, iar frumusețea ei a fost complimentată și de către creatorul de modă. Cătălin Botezatu spunea atunci că solista este un exemplu pentru tânăra generație, și că pozele care îi pun în valoare frumusețea naturală pot apărea în orice revistă de modă. Mai mult decât atât, creatorul de modă a comparat-o pe cântăreață cu Ileana Cosânzeana.

Răspunsul dat de Maria Dragomiroiu

Impresionată de mesajele pozitive primite, mai ales de către cel al lui Cătălin Botezatu, faimoasa cântăreață a lăsat un răspuns sincer pe pagina creatorului de modă.

„Chiar voiam să îi mulțumesc în mod special pe pagina dumnealui. Îi mulțumesc din toată inima pentru apreciere. Mă bucur că a văzut că sunt un om, într-adevăr la 66 de ani, care arată bine, pentru că mă întrețin, am grijă de mine. (…) Nu îl cunosc personal. Ne-am întâlnit de câteva ori, ne-am salutat, am stat de vorbă câteva cuvinte, dar nu ne știm ca prieteni. Eu îl apreciez, l-am apreciat toată viața pentru tot ce a realizat și a făcut și îi mulțumesc pentru că este un om care știe ce spune pentru că asta îi este meseria și faptul că a vorbit frumos și a considerat că sunt un exemplu pozitiv pentru tineri”, i-a răspuns aceasta creatorului de modă.

Iar faimoasa cântăreață a vorbit și despre cei câțiva internauți care au ales să lase comentarii răutăcioase la postarea ei. „Celor care m-au dojenit puțin datorită vârstei mele, eu spun că nu a fost ceva deplasat, ci doar un costum de baie pentru plajă. Așa am vrut să mă bucur de această zi. (…) Îmi pare rău pentru ei și dacă nu le place pagina mea de Facebook, să nu se uite, să nu își dea cu părerea, să nu judece”, spune Maria Dragomiroiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
555 (10) jpg
"Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final", spune Andreea Popescu
555 (8) jpg
jocuri de noroc online pacanele shutterstock
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
image png
banner tzancă uraganu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net