Monica Bîrlădeanu a șocat! A mărturisit, fără rușine, că a făcut sex cu gândul la Dani Oțil: „Nu m-am oprit până când am...terminat”

În vârstă de 44 de ani, cu ceva timp în urmă, Monica Bârlădeanu a ales să ia parte la faimosul joc „am/n-am”, unde a făcut câteva dezvăluiri ce merg de la simple fapte amuzante, până la detalii picante din viața personală. Iar unul dintre lucrurile pe care vedeta le-a recunoscut a fost că a întreținut relații intime cu gândul la Dani Oţil şi la Răzvan Simion.

Vedeta a participat la jocul „am/n-am” / foto: Antena 1
Vedeta a participat la jocul „am/n-am” / foto: Antena 1

În vârstă de 44 de ani, cu ceva timp în urmă, Monica Bârlădeanu a ales să ia parte la faimosul joc „am/n-am”. Atunci, invitată la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”,  vedeta a făcut câteva dezvăluiri ce merg de la simple detalii amuzante, până la detalii picante din viața personală. Iar unul dintre lucrurile pe care aceasta le-a recunoscut a fost că a întreținut relații intime cu gândul la Dani Oţil şi la Răzvan Simion.

Regulile jocului sunt simple! O persoană pune o întrebare, iar apoi trebuie să ridici o paletă pe care sunt scrise răspunsurile. Pe o parte „am”, iar pe cealaltă, „n-am”. Iar una dintre întrebările la care Monica Bârlădeanu a răspuns afirmativ a stârnit amuzamentul publicului.

Monica Bârlădeanu, dezvăluiri din viața privată

 „Am făcut sex cu gândul la Dani, Răzvan sau Flavia. Cred că mi se pare frumos să fii aşa un oaspete”, a măturisit aceasta. Iar pentru a face lucrurile și mai interesante, Dani Oțil a răspuns că și el a fost într-o situație similară! „Dacă te încălzește cu ceva, a fost și invers, să știi”, a spus acesta.

Desigur, pe lângă răspunsul de la această întrebare, Monica Bârlădeanu a mai făcut câteva dezvăluiri interesante din viața privată, care au stârnit interesul publicului. De exemplu, una dintre întrebări a fost de-a dreptul hilară, „Am/n-am spus că un bebeluș e drăguț când de fapt chiar nu era”, iar răspunsul vedetei a fost unul afirmativ! Iar în ce privește alte detalii picante dezvăluite de Monica Bârlădeanu, aceasta a mai spus că deși nu a purtat cătușe în dormitor, le-a pus cuiva!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
33b664b332973aba jpg
image
image
image
image
image
image
catrinel menghia instagram jpg
bella hadid profimedia jpg
Actorul și-a iubit nespus soția
savuica jpeg
maestrul costel constantin jpg
banner costel constantin png
noah cyrus sanii goi concert profimedia jpg
cub xonia png
image
actualitate.net
image
actualitate.net