Monica Bîrlădeanu nu se mai ascunde! Primele afirmații despre relatia cu Valeriu Gheorghiță: „Este un bărbat absolut necăsătorit"

Ultima actualizare:

Monica Bîrlădeanu (44 de ani) a avut o primă reacție pe o rețea de socializare după ce a fost surprinsă cu Valeriu Gheorghiță (41 de ani) într-un jacuzzi, la un hotel de lux din Bulgaria. Actrița a ținut să specifice faptul că, relația ei cu medicul nu este una ascunsă, dar și faptul că Valeriu Gheorghiță este un bărbat necăsătorit și fără obligații.

Monica Bârlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță. Foto: Click.
Monica Bârlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță. Foto: Click.

PR-ul Monicăi Bîrlădeanu: „Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme"

Și PR-ul celebrei actrițe, Aprilia Ivănescu, a confirmat relația celor doi. De asemenea, Ivănescu a subliniat că medicul este divorțat. „Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă“, a spus Aprilia Ivănescu, potrivit ego.ro.

Mesajul postat de Monica Bîrlădeanu pe pagina sa de Facebook

Totodată, și Monica Bârlădeanu și-a dorit să pună punct speculațiilor și să spună cum stau, de fapt, lucrurile. De aceea, a și postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a vorbit despre relația pe care o are cu medicul.

Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală Vă îmbrățișez“, a scris Monica Bîrilădeanu.  

Cine este Valeriu Gheorghiță

Medicul Valeriu Gheorghiţă a fost coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19. În acest moment, el face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, scriu cei de la Adevărul. 

Valeriu Gheorghiţă este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea boli infecţioase. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net