S-a însurat fratele Monicăi Bârlădeanu! Cine este mireasa și cum au arătat cei doi, în ziua cea mare

Nuntă în familia Bârlădeanu! Petru, fratele mai mic al Monicăi Bârlădeanu, a spus vineri, 25 august, „Da!” în fața ofițerului Stării Civile. Aleasa inimii sale este o tânără frumoasă foc, pe nume Cristina Elena.

Momente de bucurie și mari emoții, vineri 25 august, pentru familia Monicăi Bârlădeanu! Fratele actriței, Petru (38 de ani) și-a unit destinele la Starea Civilă cu aleasa inimii sale, Cristina Elena.

Monica a fost alături, trup și suflet, de tinerii însurăției la Starea Civilă de la Sectorul 3 din Capitală și a încercat să le mai domolească, cât de cât, emoțiile îndrăgostiților înainte de a spune marele „Da!".

Monica Bârlădeanu: „Cel mai mișto frate a adus în familia noastră cea mai faină fată!”

Suntem la Starea Civilă. Acești doi tineri s-au cunoscut recent și au hotărât să-și unească destinele pentru că a fost o compatibilite instantanee între ei. Uite ce frumoși sunt!”, a spus actrița, într-un InstaStory, înainte de cununia de la Starea Civilă.

După cununie, Monica a postat mai multe fotografii de la marele eveniment, unde a fost prezentă întrega familie Bârlădeanu.

N-are cum să nu fie sărbătoare azi în sufletul meu când cel mai mișto frate a adus în familia noastră cea mai faină fată! Vă iubesc tare mult, dragilor și vă doresc doar să tratați relatia dintre voi ca pe cel mai important lucru pe care îl aveți pe lumea asta!”, a scris Monica, pe Facebook.

Petru, fratele Monicăi Bârlădeanu, este născut în anul 1985. Acesta este la fel de frumos ca și îndrăgita vedetă, şi ce-i drept, are cui să-i semene. Tânarul activează tot în domeniul artistic. Meseria sa principală este cea de inginer de sunet, dar este şi compozitor de muzică, atât pentru filme, cât şi pentru cântăreţi celebri. Aleasa inimii sale, Cristina Elena, are un salon de coafură.

Ca soră nu am ce să-i reproşez. Nu cred că există o soră mai bună decât ea pe Pământ! Nu mi-a trecut niciodată prin minte că ar avea stofă de actriţă. Dar se pare că ştie cel mai bine ce e mai bun pentru ea”, mărturisea, recent, Petru Bârlădeanu, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net