Imagini șocante din emisiunea Next Top Model. Cătălin Botezatu și-a tuns concurentele la 0: „Dacă nu vă convine, puteți să plecați”

Frumusețea vine adesea la un preț, iar în lumea modei, acesta poate fi destul de drastic. Într-un moment surprinzător din emisiunea Next Top Model by Cătălin Botezatu, difuzată cu câțiva ani în urmă la Antena 1, concurentele au fost supuse unei transformări extreme: tunsul la zero, sub privirea strictă a creatorului de modă Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu. Foto: arhiva.
Cătălin Botezatu. Foto: arhiva.

Mai mult decât frumusețe: un test pentru curajul concurentelor

Momentul nu a fost ușor pentru fetele care au ales să facă parte din această competiție de modelling. La îndemnul lui Botezatu, ele au fost nevoite să accepte să-și radă capul pentru a se potrivi standardelor sale înalte. Acest gest nu a fost doar un simplu test de stil, ci o încercare de curaj și adaptabilitate în fața schimbărilor extreme.

Lacrimi și reacții emoționale. Cătălin Botezatu, impasibil

Desigur, mulți dintre concurenți nu au reacționat pozitiv la această cerință neașteptată. În timp ce lacrimi curgeau și rugăminți se adunau, Cătălin Botezatu a rămas ferm în hotărârea sa. Pe un ton autoritar, el a motivat gestul radical spunând: "Nu înțeleg de ce vă zmiorcăiți, fetelor. Asta înseamnă viața de model. Când v-am spus că veți întâlni provocări în acest show, nu m-ați crezut".

Tunsoarea de la zero a fost doar un test

Cu toate că inițial pare că concurentele trebuie să își sacrifice părul pentru a impresiona, se dezvăluie că tunsoarea la zero a fost doar un test. Cu toate acestea, pentru două dintre ele, această experiență le-a adus un avantaj semnificativ în fața juriului, relevându-se ca o decizie strategică corectă în cadrul competiției.

Şedinţă foto plină de provocări

Fetele au fost implicate într-o ședință foto complexă. Înconjurându-se de manechine din plastic, concurentele au fost provocate să obțină o asemănare remarcabilă cu acestea. Astfel, au fost puse în fața unei provocări ce țintește nu doar frumusețea exterioară, ci și abilitățile lor de adaptare la cerințele extreme ale industriei modei.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net