De ce a ajuns Roxana Nemeș pe masa de operație! Boala de care a suferit poate duce la infertilitate: „Dumnezeu știe cel mai bine...”

Ultima actualizare:

Roxana Nemeș a părăsit de curând show-ul „Survivor All Stars”. Revenită în țară, artista a făcut mai multe declarații și a vorbit și de operația prin care a trecut în urmă cu ceva timp. Roxana a povestit că suferă de endometrioză, o boală care poate duce la infertilitate. Vedeta a făcut mărturisiri despre un viitor copil.

banner roxana nemes png

Boala de care a suferit și care poate duce la infertilitate

Roxana Nemeș s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Călin Hagima, pe 17 septembrie 2021. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani. Omul de afaceri Călin Hagima a fost în centrul unui scandal imens în presă, fiind acuzat de infidelitate. Nemeș, însă, nu a comentat deloc ieșirile în decor ale partenerului său de viață.

Deși au fost despărțiți un an și jumătate, cei doi s-au împăcat. Solista a trecut astfel peste acuzațiile de infidelitate ce au planat asupra soțului ei și își continuă căsnicia fără resentimente. Cei doi se înțeleg de minune șiar lua în calcul și un copil. Roxana Nemeș însă a vorbit despre boala pentru care s-a operat și care i-ar fi putut provoca infertilitate.

„Acesta a fost motivul pentru care am și spus public că am suferit de endometrioză. Pentru că, din păcate, suferă foarte multe femei de boala asta și nu știu ce au. Sunt foarte puțini doctori care își dau seama că este vorba de endometrioză. Acum sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Eu nu sunt pro operații. Dar, din păcate, când vine vorba despre endometrioză, nu există altă soluție.

Așa că, dacă le pot da un sfat femeilor, este acela de a merge neapărat la un control, să-și facă investigații, să aibă grijă de ele și de sănătatea lor. Și referitor la copil, Dumnezeu știe cel mai bine când e momentul să vină. În cazul meu, endometrioza a fost într-un stadiu mic. Deci nu afecta neapărat o sarcină. La mine, era vorba despre dureri cronice.”, a spus Roxana Nemeș într-un interviu pentru viva.

Considerată a doua mare cauză de infertilitate, endometrioza este una dintre afecţiunile ginecologice diagnosticate tot mai des în ultimul timp.

„Endometrioza este o afecţiune ginecologică benignă a femeii în perioada de activitate hormonală ovariană (neîntâlnită înainte de pubertate şi foarte rară după menopauză). Boala constă în creşterea ţesutului care tapetează cavitatea uterină, în peretele uterului, pe colul uterin, la nivelul ovarului, pe trompele uterine, peritoneu, peretele abdominal, vezica urinară, rect, intestine şi vagin“, explică, pentru Click! Sănătate, dr. Adrian Viorel Văduva, medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în medicină la clinica Polisano din Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net