Eliminare bombă la „Survivor România All Stars” Cine părăsește emisiunea în ediția de joi, 8 februarie

Survivor România All Stars! 2024 se pregătește să vină în atenția telespectatorilor cu o nouă ediție a sezonului 5, în care unul dintre concurenți va pleca acasă. Viperele Vesele au furat startul și de această dată, dezvăluind numele vedetei care va părăsi Republica Dominicană și va reveni acasă. 

Vedeta care părăsește competiția Survivor România All Stars / foto: Pro TV
Vedeta care părăsește competiția Survivor România All Stars / foto: Pro TV

Viperele Vesele, cele care activează pe platforma de Instagram cu aceeași denumire și dau în vileag informații-bombă din interiorul tuturor trusturilor, și nu numai, până acum fără nicio eroare, anunță numele concurentului care va fi eliminat din competiția Survivor România All Stars!: Roxana Nemeș.

Viperele Vesele anunță că Roxana Nemeș părăsește Survivor România All Stars!

Survivor a fost și continuă să fie unul dintre cele mai interesante și urmărite reality-show-uri de televiziune. În sezonul 5 care a debutat pe data de 16 ianuarie 2024, cei de acasă au avut parte de o surpriză să vadă toate vedetele edițiilor trecut împreună în cadrul aceleiași competiții. 

Se pare că parcursul Roxanei Nemeș nu a fost unul de lungă durată nici de această dată, căci blondina ar fi următoarea eliminată, după cum anunță pagina de Instagram menționată mai sus: 

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii Viperele Vesele, vă anunțăm că Războinicii câștigă jocul pentru imunitate și Roxana Nemeș va fi eliminată din competiția Survivor România All Stars!”, a fost anunțul făcut de pagina de Instagram Viperele Vesele.

Anunțul făcut de Viperele Vesele, pe Instagram
Anunțul făcut de Viperele Vesele, pe Instagram

Motivul pentru care Roxana Nemeș a părăsit Survivor în 2021 

Vedeta a mai făcut parte în trecut în emisiunea Survivor, în anul 2021, când câștigător a ieșit Zanni. Parcursul ei s-a încheiat după 3 luni, părăsind competiția de la Pro TV din cauza unor probleme de sănătate. 

Eu am avut o problemă la bilă când am ieșit din Survivor. Au vrut să mă opereze în Dominicană la spital, dar, până la urmă, s-a dovedit a fi de la stres. Mi-am revenit cumva la normal, la viața de zi cu zi, și la confortul meu. A fost o problemă gravă pe bază de stres. Din cauza asta am ieșit după trei luni.”, dezvăluia Roxana Nemeș, în urmă cu ceva timp pentru Click! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net