Elena Ionescu are planuri mărețe după „Survivor All Stars”. Care este marea sa dorință: „Vreau să..”

#Exclusiv Click!

O lecție de viață a fost „Survivor All Stars” pentru Elena Ionescu (35 de ani), cea de-a doua Faimoasă care a părăsit competiția după ce a fost eliminată la cel de-al doilea duel, pierzând în fața Roxanei Nemeș.

Elena Ionescu, cea care a câștigat primul sezon „Survivor România”, pe data de 31 mai 2020, și-a păstrat zâmbetul pe buze până la final, chiar dacă a plecat acasă după doar două săptămâni petrecute în Republica Dominicană. Cât a stat în junglă, artista s-a gândit mereu la fiul ei, Răzvănel (5 ani), iar după ce a ieșit de la „Survivor All Star” și-a sunat imediat familia și a mâncat cât a putut de mult, făcându-și toate poftele culinare. Dar artista are acum un obiectiv precis: își dorește liniște sufletească și vrea să își întemeieze o familie, ceea ce ne-a declarat și exclusiv pentru Click!

Elena, te așteptai să ieși din emisiune așa repede? Ți-ar fi plăcut să reziști mai mult?

Nu mi-am impus un timp anume cât să rămân în Survivor! M-am bucurat de experiență atât cât a fost, cu toată dăruirea și bucuria! Evident că mi-ar fi plăcut să rezist mai mult, dar așa cum se vede și se știe, Survivor este un joc imprevizibil la care trebuie să fii mereu pregătit pentru orice provocare, fie că te avantajează sau nu!

Ce ai făcut prima dată când ai ieșit din show?

Ce face toată lumea... am mâncat cât am văzut cu ochii, până am simțit că pocnesc (râde). Apoi, evident, am sunat familia!

De ce ți-a fost cel mai dor din lumea ta? Și de cine?

De toți cei dragi de acasă și, în mod special, de băiețelul meu, Răzvănel, pe care îl visam în fiecare noapte!

Ce ți s-a părut cel mai greu din junglă?

Cel mai greu mi s-a părut disconfortul de a dormi și nu neapărat pe scândură, ci mușcăturile unor insecte ce apăreau după ploaie și se instalau pe haine și se manifestau ca niște pureci (râde).

Cu cine vei păstra legătura la final de proiect?

Cu toți m-am înțeles! Nu am avut real niciun conflict cu nimeni! Chiar m-am bucurat de o echipă unită cât timp am stat, ceea ce mi-a creat o nostalgie cumva când am plecat! M-am integrat foarte bine și am avut parte de oameni frumoși!

Cu cine te-ai înțeles cel mai bine acolo și ce crezi sau cine îți va lipsi cel mai mult?

Cu Ana, Zanni și Ștefi! Eram, cumva, pe aceeași lungime de undă și ne înțelegeam atât social, cât și sportiv, prin sfaturile și direcția comună în beneficiul echipei!

Ce planuri ai acum că revii la realitate?

Planuri sunt multe! Lucrez la o piesă nouă, vreau să sudez proiectul cu band-ul pe care l-am început înainte de a pleca! Vreau să mă ocup mai mult de muzică, pe care am cam neglijat-o în ultimii ani!

Ce-ți dorești pentru restul anului?

Vreau să îmi întemeiez o familie, simt această necesitate și e unul dintre obiective! Nu pot trăi fără dragoste și armonie și cred că a venit momentul să mă pun și pe mine pe primul loc! Asta îmi conferă liniștea de care am nevoie și echilibrul în toate!

Cât de mult te-a schimbat această experiență și ce ai învățat de aici?

Survivor m-a schimbat de la prima experiență total, acum doar mi-a întărit valorile și principiile! Mă simt un om binecuvântat că am trăit toate aceste situații care m-au forțat să mă maturizez, care m-au responsabilizat și mi-au arătat care sunt cele mai de preț lucruri în viață, respectiv „ființa umană" și nicidecum lucrurile materiale!

Cum a fost per total experiența „Survivor” pentru tine? Ce ai schimba și ce ai face la fel?

Nu aș schimba nimic, aș vrea să rămân modestă și cu picioarele pe pământ, indiferent de șansele și oportunitățile vieții! Să rămân reală, umană, corectă și să învăț mereu din tot ce e bun în jurul meu! Să devin mereu un om mai bun!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net