Megan Fox, aproape goală pe covorul roșu! A purtat o rochie făcută din lanțuri

Megan Fox (37 de ani) a fost în centrul atenției, la petrecerea Jam for Janie, care a avut loc imediat după Premiile Grammy, duminică seară. Actrița, care are o avere de 8 milioane de dolari, a purtat o rochie argintie și foarte scurtă, confecționată din lanțuri. Pe dedesubt, vedeta de la Hollywood a ales să nu poarte sutien, spre bucuria fotoreporterilor prezenți la eveniment, care au pozat-o din toate unghiurile.

Megan Fox, într-o rochie făcută din lanțuri, la petrecerea de după Premiile Grammy. Februarie 2024
Megan Fox a purtat o ținută extrem de sexy (Foto: GettyImages)

Pe deasupra, Megan a optat pentru o haină neagră din blană artificială, iar în picioare a purtat sandale argintii cu platformă înaltă. Drept accesorii, Fox a ales o geantă micuță metalică și o bijuterie din argint în zona buzei de jos. Megan Fox este logodită cu muzicianul Machine Gun Kelly (33 de ani). Ea are trei copii, Noah Shannon (10 ani) și Bodhi Ransom (9 ani) și River Green (6 ani), din mariajul cu actorul Brian Austin Green (50 de ani).

Cum se menține în formă Megan Fox

Deși a născut de trei ori, Megan Fox nu a avut niciodată probleme cu greutatea. Cum reușește să rămână la fel de slabă? Ei bine, vedeta are grijă ce mănâncă. 

Ea evită alimentele procesate, consumă carbohidrați doar din fructe și legume și nu sare niciodată este micul dejun. Aceștia sunt pilonii principali ai dietei lui Megan Fox. Actrița din „Jennifer's Body” consumă mai ales albușuri de ou, migdale, somon și smoothie-uri.

Pentru a rămâne în formă optimă, Fox are grijă să introducă în dieta ei ulei de măsline, avocado, nuci și semințe. Ea evită conservanții și aromele artificiale.

„Am eliminat toate acele lucruri care sunt rele pentru corpul nostru, cum ar fi pâinea, carbohidrații și gustările nesănătoase. Cel mai rău lucru pe care îl pun în corpul meu este cafeaua.”, a explicat Megan Fox, în urmă cu ceva timp.

Vedeta din „Transformers” consumă cinci mese mici pe zi. Aceasta includ albușuri de ou, migdale și fulgi de ovăz la micul dejun. La prânz, ea mănâncă somon și o salată, iar la cină un smoothie sau legume fierte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net