Megan Fox o „trage la indigo” pe Pamela Anderson, din nou! Și-a etalat silicoanele „proaspete” într-o ținută ieșită din comun

Ultima actualizare:

Recent, Megan Fox a participat la un eveniment la care i-a oferit toată susținerea ei iubitului său, Machine Gun Kelly. Bruneta a atras toate privirile cu ținuta ei desprinsă din revistele pentru adulți și și-a etalat noua pereche de silicoane în cea mai micuță bustieră!

Ajunsă la 36 de ani, Megan Fox încă știe cum să impresioneze. Fizicul de invidiat și formele apetisante fac din brunetă o divă irezistibilă! Prezentă la Audacy Beach Festival din Fort Lauderdale, Florida, Megan a lăsat pe toată lumea fără cuvinte atunci când și-a făcut apariția. 

A imitat-o, din nou, pe Pamela Anderson

Diva a ales să poarte o ținută roz, formată dintr-o pereche de pantaloni stil boyfriend, cu multe buzunare, o pereche de stiletto roz, o bustieră minusculă, tot roz și aceasta și, piesa de rezistență, o pălărie cu pene, destul de asemănătoare cu cea pe care Pamela Anderson a purtat-o la gala MTV Video Music Awards, în anul 1999. 

Megan Fox și Machine Gun Kelly
Megan Fox și Machine Gun Kelly

Fotografiile pot fi văzute AICI

Apariția lui Megan cu sânii jumătate pe afară vine după ce s-a speculat că aceasta și-ar fi înlocuit implanturile mamare. În septembrie, bruneta ar fi stârnit numeroase semne de întrebare cu privire la acest subiect, la scurt timp după ce a participat la ziua de naștere a celebrei Beyonce. 

Citește și - Megan Fox, Rihanna şi Lourdes, pictoriale incendiare în lenjerie intimă

Schimbarea silicoanelor, confirmată de specialiști

Deși nu a oferit o reacție oficială în acest sens, e clar că Meghan Fox a intrat, recent, în „revizie”. Dana Omari, cea care administrează pagina de Instagram „IGFamousByDana” și analizează aspectul vedetelor este de părere că actrița și-a făcut, acum ceva timp, o augmentare de sâni, însă implanturile alese erau destul de micuțe.

Tot Dana Omari a confirmat și faptul că acum, bustul lui Megan Fox este cu mult mai generos decât înainte, ceea ce înseamnă că a apelat la o înlocuire recentă a implanturilor. 

Iubitul lui Megan Fox, MGK, în vârstă de 32 de ani, nu s-a lăsat nici el mai prejos la evenimentul cu pricina, la care actrița a atras toate privirile. Interpretul „Rap Devil” și-a creat un look inedit: a ales să poarte un tricou gri, transparent la care a asortat o pereche de bocanci gri, o pereche de pantaloni în alb și negru și accesorii puternice, cu țepi. 

În cadrul festivalului muzical, MGK a dat tot ce a avut mai bun și s-a ridicat la așteptările tuturor fanilor săi. 

Megan Fox
Megan Fox

În privința lui Megan Fox, aceasta nu este prima dată când o imită pe Pamela Anderson. Anul acesta, de Halloween, diva s-a costumat în celebra actriță din „Baywatch”, în timp ce iubitul ei a ales să-l imite pe fostul său soț, Tommy Lee. Petrecerea de Halloween a avut loc în Beverly Hills și inclusiv la momentul respectiv, cei doi au stârnit controverse cu apariția lor. 

Machine Gun Kelly, la un pas de sinucidere

Acum ceva timp, artistul MGK povestea că a fost la un pas de sinucidere, chiar în timp ce vorbea cu Megan Fox la telefon.

„Am avut o conversaţie foarte ciudată cu un vecin care mi-a spus niște lucruri pe care nu am vrut să le aud. Nu mai ieșeam din camera mea și am început să devin foarte, foarte, foarte întunecat. Megan a plecat în Bulgaria pentru a filma un film și am început să am o paranoia foarte sălbatică. De exemplu, am devenit paranoic că cineva va veni să mă omoare. Dormeam mereu cu o pușcă lângă patul meu ca și cum, într-una din zile, pur și simplu aş fi cedat”, a mărturisit acesta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net