Megan Fox, însărcinată? Gestul lui Machine Gun Kelly a stârnit controverse

Ultima actualizare:

Machine Gun Kelly (MGK) a fost prezent pe scena de la Billboard Music Awards, unde a făcut o afirmație care i-a luat prin surprindere pe fanii săi. Iată cum au apărut zvonurile potrivit cărora Megan Fox ar fi însărcinată.

Megan Fox și Machine Gun Kelly
Megan Fox și Machine Gun Kelly

După prestația lui Machine Gun Kelly de la Billboard Music Awards au apărut zvonuri care indică faptul că Megan Fox ar fi însărcinată. În timp ce susținea o reprezentație pe MGM Grand Garden Arena, în Las Vegas, MGK a transmis că dedica una dintre piese logodnicei sale, la care s-a referit ca fiind „soția” lui, dar și copilului lor.

Am scris piesa asta pentru soția mea”, a spus Machine Gun Kelly inițial.

Citește și Megan Fox, dezvăluiri incredibile: ea și Machine Gun Kelly își consumă reciproc sângele

Apoi, doar câteva momente mai târziu, solistul a adăugat și: „Asta e pentru copilul nostru nenăscut”. Persoanele prezente la eveniment au fost surprinse la auzul declarațiilor artistului rock, însă cei doi nu au confirmat sau infirmat posibilitatea ca Megan Fox să fie însărcinată. Menționăm că este pentru prima oară când MGK și logodnica sa vorbesc despre posibilitatea de a avea copii în viitorul apropiat.

Megan Fox și Machine Gun Kelly vor deveni părinți? „Vorbesc deschis despre asta”

Ținuta pentru care actrița a optat la BMA nu a lăsat la vedere niciun semn că ar fi însărcinată. Cu toate acestea, potrivit publicației Hollywood Life, cei doi logodnici își doresc să devină părinți. Pe de altă parte, pentru Life & Style, sursele au declarat că, deși își doresc să devină părinți, Megan și MGK își doresc să mai aștepte puțin. Cei doi nu au comentat niciuna dintre ipoteze, așa că rămâne de văzut dacă atrița este sau nu însărcinată.

Citește și Megan Fox, Rihanna şi Lourdes, pictoriale incendiare în lenjerie intimă

Un bebeluș e 100% <în cărți> pentru Megan și Colson, mai ales că vorbesc deschis despre asta de când s-au cunoscut. Cred că sunt făcuți să fie împreună și să aibă un copil, dar lasă asta să se întâmple natural, nu se concentrează prea tare”, notează revista de peste ocean.

Lui Megan i-ar plăcea să aibă un copil cu MGK și au vorbit deja despre asta. Vor să mai aștepte câțiva ani, se distrează prea mult acum”, se arată în Life&Style.

Machine Gun Kelly, cadou neprețuit pentru Megan Fox. Ce a făcut, în fața a mii de oameni?

Artistul a scris melodia pe care a cântat-o în premieră pe data de 15 mai, în Las Vegas, în urmă cu doi ani și i-a dedicat-o lui Megan Fox. Actrița spune că în umbra versurilor interpretate de MGK se ascunde o semnificație profundă, pe care numai ei doi o știu. Totodată, evenimentul a avut loc cu doar o zi înainte de aniversarea vedetei, care s-a arătat emoționată de gestul logodnicului său.

Am scris piesa asta cu doi ani în urmă, fix în această zi, i-am cântat-o (n.r- lui Megan Fox). E vorba despre tot parcursul. Totul e menit să se întâmple. E foarte tare pentru că e eclipsă de lună în seara asta. E lună plină. E ziua ei mâine”, a spus Machine Gun Kelly, despre piesa pe care a scris-o în cinstea lui Megan Fox.

E o semnificație specială și secretă în spatele piesei, dar nu pot să plâng și să îmi stric linia de tuș”, a declarat apoi și artista, în timp ce se afla la brațul muzicianului.

MGK are o fetiță de 12 ani din relația cu Emma Cannon, în timp ce Megan Fox are trei băieți alături de Brian Austin Green. Cei doi ar plănui o nuntă extravagantă, gotică, după ce s-au logodit în luna ianuarie, la un an și jumătate de când și-au oficializat relația.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
Smiley, alături de părinți și Gina Pistol
RADHU (2) jpg
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
FotoJet (4) jpg
banner nunta gina pistol smiley copy 2 2 png