Megan Fox, dezvăluiri incredibile: ea și Machine Gun Kelly își consumă reciproc sângele

Ultima actualizare:

Megan Fox, 35 de ani, a acordat un interviu publicat în cea mai recentă ediție a revistei Glamour din Marea Britanie. Diva de la Hollywood a oferit detalii despre ritualurile la care a făcut referire la începutul anului.

Megan Fox şi Machine Gun Kelly
Megan Fox şi Machine Gun Kelly

Oamenii ar putea să înțeleagă greșit, că suntem ca în Game of Thrones, cu cupe pline cu sângele fiecăruia. Ne consumăm reciproc sângele, însă, este vorba de picături și facem acest lucru în scopuri ritualice”, a declarant Megan Fox revistei Glamour.

Citește și: Megan Fox a pozat goală, alături de iubitul său, Machine Gun Kelly

Actrița a șocat opinia publică atunci când a anunțat pe Instagram, în luna ianuarie, că ea și Machine Gun Kelly, 32 de ani, își vor consuma reciproc sângele pentru a-și sărbători logodna.

COLSON ARE REACȚII MAI INTENSE CÂND PRACTICĂ ACEST RITUAL

Megan a ținut să precizeze că, uneori, logodnicul ei, al cărui nume real este Colson Baker, poate avea reacții mai intense și o atitudine din care să reiasă că e gata să „își taie pieptul” ca și când ar dori să îi transmit „ia-mi sufletul”.

De parcă detaliile nu ar fi suficient de șocante, Megan Fox a oferit și alte informații intime despre varietatea de activități oculte practicate.

Citește și: Megan Fox, Rihanna şi Lourdes, pictoriale incendiare în lenjerie intimă

Dau în cărți de tarot și sunt pasionată de astrologie și meditație metafizică. Fac ritualuri în lunile noi și lunile pline și tot ce implică aceste practici”, a mai spus actrița.

Machine Gun Kelly a purtat la gât o fiolă cu sângele lui Megan Fox, amintind de fostul cuplu Angelina Jolie și Billy Bob Thornton, de acum două decenii.

FORMEAZĂ UN CUPLU DIN 2020

Cei doi formează un cuplu din luna mai a anului 2020, când au început să se întâlnească. Cu toate acestea, Megan crede că ea și logodnicul ei sunt sortiți să trăiască împreună, încă de când ea avea patru ani!

Și a ținut să justifice această convingere: „Este exact genul care mă fascinează, încă de când aveam patru ani, eu fiind exact cu patru ani mai în vârstă decât el. Gândurile și intențiile mele, l-au ajutat să se dezvolte în persoana care este azi”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net