Alina Laufer, declarații neașteptate la 12 ani de la divorțul de Jorge: „Contează ce gen de persoană ești...”

Alina Laufer a făcut declarații uimitoare despre mariajul cu Jorge, la 12 ani de la divorțul acestora. Vedeta a vorbit deschis despre cum a trecut prin perioada despărțirii și cum s-a recuperat după acest eveniment. Alina spune că ea a fost un caz fericit și că nu s-a pus problema să nu își mai refacă viața.

Alina Laufer, declarații uimitoare la 12 ani de la divorțul de Jorge
Alina Laufer, declarații uimitoare la 12 ani de la divorțul de Jorge

Alina Laufer, declarații uimitoare la 12 ani de la divorțul de Jorge

Alina Laufer și Jorge au fost căsătoriți timp de 5 ani și au împreună o fiică, pe Karina. Cei doi însă nu s-au mai înțeles și au ales să meargă pe drumuri diferite, iar Karina s-a mutat ulterior cu mama ei în Statele Unite ale Americii. Alina este ân prezent căsătorită cu Ilan Laufer alături de care are doi copii și recent a mărturisit că după divorțul de Jorge nu i-a fost teamă să își refacă viața.

„Eu zic că nu poți să nu îi dai o șansă iubirii atunci când ești un anumit tip de persoană! Mie îmi place să iubesc, iubesc viața, îmi iubesc familia, soțul, copiii și ceea ce fac! Contează ce gen de persoană ești! Dacă ești mai pesimist sau supărat pe viață, atunci este normal că nu există loc în viața ta de iubire! Niciuna, nu am avut! (n.r. frici) În general nu sunt speriată! Din contră, am considerat că am de unde să învăț, adică din greșelile trecutului, să nu le mai repet în viitor! Am considerat că a doua oară o să fie și mai bine! Sunt foarte încrezătoare, niciodată nu văd jumătatea goală a paharului!”, a declarat Alina Laufer pentru Ego.

Vedeta a mai spus că mereu și-a dorit o familie, motiv pentru care și-a refăcut viața destul de repede având în vedere că l-a cunoscut pe Ilan.

„Foarte repede m-am mobilizat! Nu mă vedeam stând singură, eram tânără, aveam un copil mic și îmi doream să am o familie! Nu m-am văzut o mamă singură niciodată. Nu sunt acest gen! Le admir pe femeile care pot să facă lucrul acesta, dar depinde de persoană.

În niciun caz nu mi-a fost frică să mai intru într-o nouă relație. Mi se pare că orice eșec în viață este menit să te învețe ceva! Atunci, te consideri mai înțelept după și chiar așa a fost! M-am maturizat foarte mult după divorț, am privit lucrurile altfel! Mi-a folosit totul în căsnicia care a urmat!

Am avut norocul să îl cunosc pe Ilan imediat. Atunci, am simțit că este o persoană potrivită și că pot să îmi construiesc o familie alături de el! Normal că dacă aș fi simțit ceva la adresa copilului, nu aș fi luat decizia de a ne căsători! A fost o decizie luată cu tot sufletul și pot să spun că nu m-aș vedea mai împlinită și mai fericită decât sunt acum!”, a mai spus Alina, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net