Alina Laufer a avut un ajutor de nădejde de sărbători! A făcut de toate: „Ne-a pus la îngrășat! Am încercat să nu ne îndopăm!”

#Exclusiv Click!

Alina și Ilan Laufer au petrecut Crăciunul la casa lor de la Cornu, alături de familia Alinei. Fosta soție a lui Jorge s-a bucurat din plin de bucatele tradiționale pe care mama ei le-a pregătit cu ocazia sărbătorilor de iarnă pentru că, mamă de gemeni fiind, ea nu ar fi avut prea mult timp la dispoziție să mai gătească.

Davina și Nathaniel, care împlinesc 3 ani anul viitor în luna februarie, au grijă să își țină părinții mereu ocupați.

„Noi, de sărbători, am venit la părinții mei, la Cornu, unde avem și noi o casă. Suntem în familie, mama a făcut de toate, de la cozonaci la sarmale, tobă, piftie, tot ce trebuie. A venit Moșul la cei mici, a fost foarte îmbelșugat, le-a adus cadouri la amândoi, au fost foarte impresionați. Nu am mai avut răbdare până în dimineață Crăciunului și le-am dat în seara de Ajun. După somnul de prânz le-a pus Moșul cadourile sub brad. Au fost foarte încântați, s-au jucat cu ele. Aici sunt 15-20 de grade, ne bucurăm de vremea de primăvară, ne plimbăm, avem o viață tihnită, față de agitația de acasă. Aici încercăm să ne relaxăm cât mai mult!”, ne-a povestit Alina Laufer, în a doua zi de Crăciun. De altfel, ea este recunoscătoare pentru că a găsit în mama ei un adevărat ajutor de nădejde. Dar cu toate astea este sigură că se va îngrășa puțin, pentru că nu s-a putut abține să nu guste din toate preparatele de Crăciun.

Mama Alinei Laufer, ajutor de nădejde

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că o am pe mama, că altfel nu aș fi avut timp deloc să mă pregătesc de sărbători. Mama are grijă să ne îngrașe. Eu și Ilan încercăm să ne ținem cât putem de mult mai departe de mâncare, să nu exagerăm, nu aș putea spune dietă, dar  există tendința să stai pe acasă și să tot mai mănânci ceva, o sărmăluță, ceva dulce, cozonac, parcă tot timpul ai mânca ceva. Am încercat să nu mâncăm foarte multă pâine, să nu ne îndopăm și cu mămăligă. Trebuie să recunosc că Ilan a fost mai strict decât mine. Eu am poftit la  niște mămăliguță și nu am putut să mănânc sarmalele goale, dar să sperăm că o să treacă sărbătorile și nu o să am  prea multe kilograme în plus. Încerc să mă rezum la unul. Sunt curioasă cum o să îmi iasă”, ne-a mai mărturisit Alina Laufer, pentru Click!

Karina este plecată cu tatăl ei la Barcelona

Karina, fiica de 15 ani a Alinei Laufer din căsătoria cu artistul Jorge, a petrecut acest Crăciun alături de tatăl ei și de familia acestuia, la Barcelona. Având în vedere că Jorge va pleca imediat, la început de ianuarie, în Dominicană, la „Survivor All Stars”, împreună cu toată echipa Faimoșilor și nu numai, acesta a profitat să mai petreacă timp în familie, pentru că nu știe cât va rezista și cât va sta plecat în reality show-ul care va fi difuzat începând cu 16 ianuarie la PRO TV!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net