Jorge, experiență supranaturală după moartea tatălui său: „Nu credeam că o să o trăiesc vreodată...”

Jorge este pe val! Acesta a fost de departe unul dintre cei mai buni ani ai săi. Toate îi merg strună, de la carieră, la viața de familie. Totuși, de-a lungul timpului, a trăit și experiențe cumplite, precum pierderea tatălui său. Jorge însă consideră că tatăl său este în continuare alături de el și chiar a avut curajul să povestească o întâmplare pe care o putem numi supranaturală.

Experiența supranaturală trăită de Jorge
Experiența supranaturală trăită de Jorge

Experiența supranaturală trăită de Jorge

Artistul are un podcast de succes, a avut nenumărate apariții televizate, joacă mai nou într-o comedie romantică și scoate tot mai multe piese. Se pare că binecuvântările se revarsă peste el, iar la acest lucru poate a contribuit și protecția divină pe care simte că o are din partea tatălui său. În urmă cu 17 ani, Jorge îl pierdea pe cel care i-a dat viață. Totuși, iată că legătura lor puternică a trecut de limitele timpului și spațiului, simțindu-l în continuare alături de el. Într-un interviu exclusiv pentru ciao.ro, artistul a povestit o întâmplare absolut incredibilă pe care a trăit-o în timp ce se afla la Survivor și care l-a marcat..

„Sunt foarte norocos și cred că sunt din ce în ce mai norocos prin prisma faptului că am înțeles că trebuie să muncesc și să dau tot, că norocul este pentru cei care muncesc. Și tată este în continuare în sufletul meu și în viața mea. Mai ales când am fost la Survivor l-am simțit de câteva ori aproape, chiar foarte aproape. E o chestie pe care n-am povestit-o până acum dar într-una din nopți, când m-am trezit, am simțit prezența tatălui meu și m-am îndreptat către malul mării și acolo am stat câteva secunde ca și când am stat lângă tată și ne uităm amândoi la valuri.

Pentru mine, momentul ăla, de fiecare dată când mi se face dor de tata, mă duc cu gândul acolo, cum am stat noi doi pe malul mării și ne uitam la stele. A fost o chestie fantastică pe care nu credeam că o să o trăiesc vreodată. Au trecut 17 ani de când nu mai trăiește tata și anul ăsta chiar că a fost cu niște chestii fabuloase, o binecuvântare în continuu. Nu îmi rămâne decât să fiu recunoscător și să îi mulțumesc lui Dumnezeu, să îi dăm înainte.”, a spus Jorge pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net