Primele declarații ale lui Cătălin Zmărăndescu, după eliminarea de la Survivor All Stars 2024! „Nu o să-mi fie așa dor să...” Ce planuri de viitor are

#Exclusiv Click!

Cătălin Zmărăndescu (51 de ani), din tribul Faimoșilor, a părăsit competiția Survivor All Stars 2024,  în urma duelului de eliminare, pierdut cu Zanni.

Show-ul de la PROTV desfășurat în jungla din Dominicană l-a făcut să reflecteze la mai multe lucruri și s-a întors acasă apt pentru noile sale proiecte. Zmărăndescu își dorește să petreacă astfel mai mult timp în sânul familiei sale și să se întoarcă la sală, la antrenamente.

Cătălin Zmărăndescu a povestit pentru Click! ce a făcut după ce a ieșit de la Survivor All Stars, de ce i-a fost cel mai tare dor de acasă, dar și cu cine va ține legătura dintre colegii săi. În plus, nu are regrete și nu ar schimba nimic din tot ceea ce a trăit până acum!

Te așteptai să ieși din emisiune? Ți-ar fi plăcut să reziști mai mult?

Cred că am stat exact cât a considerat Dumnezeu că trebuie. Mi-am dorit să nu mă accidentez și să revin acasă într-o formă cât mai bună, și așa a fost. După cum știți din emisiune, noi am analizat și am fost foarte sinceri în trib, așa că era normal să fiu nominalizat. Mă bucur că am părăsit show-ul în urma unui duel puternic, precum cel cu Zanni.

Ce ai făcut prima dată când ai ieșit din show?

Odată ce am ajuns în camera de hotel, mi-am luat puțin timp să mă gândesc la cele întâmplate în ultimele ore. Am realizat ce am trăit în ultimele săptămâni și ce impact a avut asupra mea și a corpului meu.

Apoi am așteptat să-mi primesc telefonul pentru a-mi putea suna soția și copiii. Era cumva cel mai important lucru pe care voiam să-l fac. Nici măcar mâncarea nu mi-a fost de așa mare interes.

De ce ți-a fost cel mai dor din lumea ta? Și de cine?

De familie, e clar. De Matilda și Vladimir, de soția mea, Luiza.

Altfel, mi-a fost dor să merg la sală, să văd evoluția celor care vin acolo, să mă ocup de lucrurile care sunt o prioritate pentru mine.

Ce ți s-a părut cel mai greu din junglă?

Cea mai dificilă a fost perioada în care continuam să pierdem pe linie. Aveam o energie foarte bună în echipă, toți ne doream să câștigăm și simțeam că facem strategiile corecte, dar cu toate astea, pierdeam constant.

Cu cine vei păstra legătura la final de proiect?

Nu am avut conflicte în această perioadă, așa că cel mai probabil voi ține legătura cu toți colegii mei, atât timp cât drumurile ni se vor intesecta. Oricum, ne vedem cu toții în finală și vom vedea atunci cum au evoluat legăturile noastre.

Cu cine te-ai înțeles cel mai bine acolo și ce crezi sau cine îți va lipsi cel mai mult?

În tribul nostru a fost o atmosferă foarte bună, așa că m-am înțeles bine cu majoritatea colegilor mei. Îmi lipsește calmul, sentimentul acela de liniște, deoarece nu te apasă nimic, în afara jocurilor. Altfel, mi-e tare bine acasă și nu o să mi fie așa dor să dorm printre tarantule.

Ce planuri ai acum că revii la realitate?

Evident, cel mai important plan este să petrec timp cu ai mei și să mă reîntorc la treabă.

Ce-ți dorești pentru restul anului?

Să fiu sănătos, atât eu, cât și ai mei, dacă ar fi să vorbesc strict din punct de vedere personal. Să-mi văd copiii și nepoții bine, și să am timp pentru ei... pentru noi.

Dacă discutăm pe plan profesional, normal că-mi doresc să continui dezvoltarea sălii mele de sport și a elevilor mei. Dar și să am parte de alte proiecte frumoase în care să simt să mă implic.

Cât de mult te-a schimbat această experiență și ce ai învățat de aici?

Nu aș vrea să spun că m-a schimbat, ci mi-a reamintit de lucrurile de bază. A fost a doua participare, așa că știam la ce să mă aștept, nu am mai fost luat prin surprindere. Cu toate astea, mi-am luat multe momente de introspecție și cred că am reușit să fiu loial lucrurilor care mă reprezintă.

Cum a fost per total experiența Survivor pentru tine? Ce ai schimba și ce ai face la fel?

Nu aș schimba nimic, nu sunt genul de persoană care să aibă regrete. Aleg să văd ce am de învățat și să merg mai departe, păstrând lucrurile frumoase în amintire. Cam așa îmi doresc să fac și cu această experiență de Survivor All Stars.

Ai mai participa la un astfel de reality show?

Am învățat ca niciodată să nu spun niciodată. O să văd încontro mă duce viața și ce consideră Dumnezeu că mi se potrivește.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net