Câți bani a încasat Zmărăndescu, după eliminarea de la Survivor All Stars. Cu cât ar fi fost plătit Faimosul

#Survivor All Stars

Fanii „Survivor All Stars” au avut parte de o mare surpriză atunci când Cătălin Zmărăndescu a părăsit competiția, după un duel eliminatoriu cu Zannidache. Însă, Faimosul nu a plecat din Republica Domincană chiar cu mâna goală! El a fost recompensat cu o sumă deloc neglijabilă, de către PRO TV.

Cătălin Zmărăndescu a părăsit „Survivor All Stars”
Cătălin Zmărăndescu a părăsit „Survivor All Stars”

Surpriză de proporții la „Survivor All Stars”! În timpul ediției de pe 7 martie, echipa Faimoșilor a fost nevoită să propună persoanele care ar trebui să părăsescă competiția. TJ Miles a fost cel care a deținut colanul de imunitate, iar popunerea lui a fost Zannidache, care a trebuit să meargă la duel împotriva lui Cătălin Zmărăndescu. În urma duelului, fostul luptător a plecat acasă, după 7 săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

Deși competiția a ajuns deja în săptămâna cu numărul 8, Cătălin Zmărăndescu s-a alăturat celorlalți concurenți de abia în a doua săptămână, așa că, practic, a participat doar 7 săptămâni la emisiune.

Câți bani primește Cătălin Zmărăndescu după „Survivor All Stars”

Astfel, potrivit informațiilor de la cancan.ro, se pare că fostul luptător primește suma de 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Domincană. Astfel, se pare că la finalul celor 7 săptămâni petrecute în competiție, Cătălin Zmărăndescu primește de la PRO TV suma de 35.000 de euro.

Înainte de a pleca din competiție, fostul luptător a vorbit puțin despre experiența sa. Acesta a mărturisit că spera că va câștiga concursul, însă l-a felicitat pe Zanni pentru determinarea de care a dat dovadă.

„Îmi e dificil să îmi găsesc cuvintele în momentul ăsta, am crezut pentru o secundă că pot câștiga, că pot rămâne aici, dar Zanni a fost mult mai focusat pe jocul ăsta, nu degeaba a câștigat în sezonul lui.

Pe de altă parte, sunt mândru că ultimul joc l-am avut cu un campion. Știu că i-a plăcut foarte mult tricoul ăsta lui TJ, vreau să i-l las lui ca amintire. Vreau să îi iau pe toți în brațe”, a spus fostul luptător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net