Ce i-a spus Mioara Roman Oanei atunci când s-a despărțit de Marius Elisei: „Dacă ai fost fericită doar o zi ….”

Oana Roman a deschis din nou Cutia Pandorei și a vorbit despre divorțul cu scandal de Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman a dezvăluit cum a îmbărbătat-o și ce sfat prețios i-a dat regretata sa mamă,  Mioara, la despărțirea de fostul soț. 

Oana Roman (47 de ani) a fost invitată la podcastul Anamariei Prodan și a vorbit deschis despre divorțul de Marius Elisei, dar și despre relațiile sale amoroase de până acum. 

Viața personală a Oanei Roman a fost, în ultimii ani, un dezastru. Divorțul de Marius Elisei, însă, a traumatizat-o, ea având nevoie și de psiholog.

Oana a luat la puricat cu un ochi critic toate relațiile sale amoroase de până acum. De departe, relația cu fostul soț Marius Elisei a fost cea mai dificilă. 

Regretata sa mamă, Mioara Roman, a fost mereu alături de ea pe parcursul divorțului și a ajutat-o mereu cu sfaturi și în căsnicia plină de turbulențe. 

Ce credea Mioara Roman despre ginerele său, Marius Elisei

„Eram foarte zen pentru că a fost o relație care a fost realmente o iubire adevărată, că, dacă n-ar fi fost n-ar fi durat atât, și n-am fi reușit împreună să construim atât de multe lucruri.

Prima relație pe care am avut-o eu cu colegul meu de clasă, el venea dintr-o familie foarte bună, și e un băiat care este un avocat extraordinar, dar nu ne-am înțeles. 

Cu Cornel ne-am înțeles, mama a fost foarte… la noi a fost chestia asta, bă, dacă tu ești bine, e totul bine.

Eu m-am despărțit de Cornel în 2005 și am început o relație cu Marius în 2013. Mama mi-a zis într-o zi așa, dacă ai fost fericită real o zi și apoi o săptămână și apoi o lună, a meritat. 

A meritat, pentru că alte femei nu reușesc să fie nici măcar o zi. Tu trebuie să te gândești la chestia asta și să nu regreți, că dacă trăiești cu regret, n-are niciun rost. Finalul a meritat pentru că am acest copil minunat, cu siguranță. 

Dumnezeu a vrut ca eu să am atunci, la momentul ăla, un copil care să fie așa, pentru că Iza este o minune, o binecuvântare. Este un copil incredibil. Eu nu aș fi avut cum să-mi dau seama că e bine sau nu.

Aveam 37 de ani, nu aveam copii, eram singură de mulți ani, aveam o relație care nu era… adică nu mă mutasem cu băiatul ăla, nu locuiam cu el, era așa… ne vedeam, ne așa… Deci nu aveam ceva care să fie super mega stabil și el a venit și a umplut chestia asta, dar a umplut-o atât de mult încât eu nu am știut ce m-a lovit, la propriu. 

Și asta a fost, pentru că noi ne-am cunoscut în ianuarie și în iunie eu eram deja însărcinată. Eu nu pot să zic că regret, pentru că am acest copil. Eu nu știu dacă aș fi avut copilul ăsta dacă nu l-aș fi întâlnit atunci, în momentul ăla, pe Marius”, a povestit Oana Roman, în podcastul Anamariei Prodan. 

Oana Roman: „M-am rugat la Dumnezeu”

Oana a mai mărturisit că ajunsese să se roage la Dumnezeu pentru ca Marius Elisei  să plece și să-și găsească o nouă iubită, lucru care s-a și întâmplat până la urmă. 

„Ce înseamnă fericirea? Dacă este să vorbim din punct de vedere personal, nu, pentru că trăiesc o perioadă de PTSD, adică de stres post-traumatic, la mine fix asta e în momentul ăsta, pentru că ies dintr-o relație care a fost extrem de toxică și de abuzivă și victima am fost eu, nu el. 

Asta vreau ca toată lumea să înțeleagă, să punem punct și să încheiem. Este un lucru pe care eu l-am mai spus, este o relație pe care eu mi-am dorit din tot sufletul meu să reușesc să o închei, pentru că nu reușeam, deși am divorțat acum doi ani și ceva, a fost foarte greu până am reușit să scap definitiv.

Eu asta mi-am dorit mai mult decât orice. Tot timpul venea înapoi, tot timpul se întâmplau lucruri prin care el încerca să mă recucerească, să reînnoade lucrurile, deși eu știam foarte clar că nu mai vreau, pur și simplu. Cornel n-a fost așa, dimpotrivă. 

A fost faptul că este Iza la mijloc și ea a fost un argument foarte important în aceste reveniri, folosit de el, evident. În ultima vreme, adică cel puțin în ultimul an, a fost foarte greu, insuportabil. Eu m-am rugat, la propriu, pentru că mi-am dat seama că nu se va încheia dacă el nu-și va găsi pe altcineva, eu am înțeles chestia asta”.

„Toată lumea spune a lăsat-o, și-a găsit pe alta”

„Și atunci, toată lumea spune, a lăsat-o, și-a găsit pe alta. Nu, eu mi-am dorit să se întâmple lucrul ăsta. Adică eu efectiv asta mi-am dorit, să pot să pun punct, și știam că nu se va pune punct și că el nu va pleca din casă dacă nu-și va găsi pe altcineva, o altă victimă căreia să-i aplice același scenariu, punct cu punct, cum mi l-a aplicat mie. 

În momentul în care el a plecat, și a plecat după un ultimatum pe care eu i l-am dat, eu am știut că el se va duce la altcineva, eu am intuit. Ce n-am intuit eu a fost atitudinea pe care o avea în raport cu Iza. Asta n-am intuit și asta este o dramă. Ei au avut o relație foarte bună tot timpul”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei au avut o căsnicie de 10 ani de zile, rodul iubirii lor fiind fiica lor, Isabela. Au divorțat la începutul lui 2021 și au tot încercat să refacă ruptura locuind împreună până anu trecut când Marius a părăsit defintiv căminul conjugal. 

În septembrie 2023, acesta și-a găsit o nouă iubită, pe Gabriela, cu care formează un cuplu fericit și în prezent. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net