Ce a făcut Marius Elisei, în ziua înmormântării Mioarei Roman. N-a fost deloc afectat de moartea fostei soacre

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, a atras atenția publicului prin absența de la înmormântarea Mioarei Roman, fosta sa soacră. Imaginile surprinse de CANCAN.RO dezvăluie că Elisei nu doar că a evitat evenimentul funerar, ci și-a petrecut ziua cu noua sa iubită, ignorând total momentul dificil prin care trece fosta sa familie.

Marius Elisei. Foto: arhiva personală.
Marius Elisei. Foto: arhiva personală.

Elisei a lipsit de la privechi și înmormântare

După ce Mioara Roman, mama Oanei Roman, a trecut în neființă pe 23 februarie, s-a organizat un priveghi și o înmormântare la care Marius Elisei nu a participat. Aparent e rupt complet de legăturile cu familia fostei sale soții, Elisei a preferat să-și continue viața fără a-și arăta măcar susținerea prin prezență la ultimul adio al mamei fostei sale partenere.

Imaginile surprinse au arătat că Marius Elisei nu doar că a lipsit de la înmormântare, ci a fost absent și la priveghiul organizat înaintea ceremoniei funerare. Această atitudine a fost interpretată ca un semn clar al faptului că legăturile dintre Elisei și familia Roman sunt acum un capitol închis în viața lui.

A fost surprins alături de noua iubită în zona Tineretului

În timp ce Oana Roman și familia ei își luau rămas-bun de la Mioara Roman, Marius Elisei a fost surprins în zona Tineretului din București alături de noua sa iubită, Gabriela. Cei doi păreau fericiți și relaxați, ținându-se de mână și arătând complet nepăsători față de evenimentul tragic care avea loc în același timp.

Oana Roman, în schimb, a continuat să-și exprime sentimentele prin mesaje dure pe rețelele sociale, aruncând "săgeți" către fostul său partener. Aceste mesaje cu subînțeles reflectă tensiunile dintre cei doi, arătând că separarea nu a diminuat deloc resentimentele.

Indiferent de motivele din spatele absenței lui Marius Elisei la înmormântarea Mioarei Roman, aceasta pare a fi o continuare a distanțării dintre el și fosta sa familie. Evenimentele recente au pus în lumină nu doar lipsa de empatie a lui Elisei, ci și impactul pe care divorțul și schimbările de relații l-a avut asupra legăturilor personale și a dinamicii familiale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net