Ce i-a spus Mioara Roman lui Cornel Păsat în urmă cu ani de zile. Vorbele care l-au marcat pe fostul iubit al Oanei Roman: „Nu voi uita ce mi-a zis cândva...”

Cornel Păsat, fostul partener al Oanei Roman, a spus că s-a înțeles bine cu Mioara Roman și că îi pare rău că a decedat, întrucât a fost o persoană cu totul deosebită. Bărbatul a mărturisit că de-a lungul timpului a învățat lucruri importante de la Mioara Roman.

Ce i-a spus Mioara Roman lui Cornel Păsat în urmă cu ani de zile
Ce i-a spus Mioara Roman lui Cornel Păsat în urmă cu ani de zile

Ce i-a spus Mioara Roman lui Cornel Păsat în urmă cu ani de zile

Oana Roman și Cornel Păsat au trăit o poveste de dragoste care a durat 7 ani, iar într-un moment în care publicul se aștepta să îi vadă în fața altarului, cei doi au decis să pună punct relației lor.

În anul 2007, relația dintre Oana Roman și dansatorul Cornel Păsat s-a încheiat abrupt, în urma acuzațiilor aduse de Oana cum că acesta ar fi avut o aventură cu o prietenă comună, Bianca, care, ulterior, avea să devină soția lui Cornel Păsat. Totuși, chiar dacă au trecut foarte mulți ani de atunci, Cornel Păsat nu a ezitat să vorbească despre moartea Mioarei Roman, cea care i-ar fi putut fi soacră dacă mai era împreună cu Oana. 

În declarațiile sale, Cornel Păsat a spus lucrurilor pe nume în privința relației sale cu Mioara Roman, și a vorbit despre subiecte emoționante în legătură cu ea, motiv pentru care a avut numai cuvinte de laudă.

Îmi pare rău. A fost o femeie puternică, foarte educată, elegantă, diplomată, sociabilă. Mereu tânără și gata oricând să ajute măcar cu un sfat. Eu am avut o relație bună cu ea. Nu a făcut niciodată diferențe de statut social. Era foarte atentă la organizarea familiei și a petrecerilor importante, chiar și a vacanțelor. Aveai mereu ceva de învățat de la ea. Era ca o carte de enciclopedie. Educație, bune maniere. Politică, sport, artă, puteai vorbi cu ea aproape orice. Eu mi-o amintesc mereu tânără, elegantă și plină de viață. Dumnezeu să o odihnească în pace și să aibă grijă de sufletul ei”., a declarat public Cornel Păsat.

De asemenea, Păsat a dezvăluit sfaturile pe care le-a primit de la Mioara Roman și modul în care acestea i-au influențat parcursul în viață. Cumva nu ne miră, mai ales că însuși Petre Roman a declarat în exclusivitate pentru Click! că foarte mulți tineri au avut ce învăța de la Mioara Roman. 

Nu voi uita ce mi-a zis cândva. Și anume, că nu există meserii proaste sau bune. Există meserii bine făcute sau nu. Important e să fii cel mai bun în meseria ta, indiferent că ești director, zidar, gunoier, îngrijitor, profesor, coregraf… Trebuie să fii cel mai bun!”, a mai spus Cornel Păsat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Coadă la Caritas, în faţa sediului ziarului "Mesagerul Transilvan"
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net