Oana Roman, foc și pară! A cumpărat carne stricată de la un cunoscut supermarket: „Nu știți cum pute!”

Ultima actualizare:

Oana Roman (47 de ani) s-a confruntat zilele trecute cu o situație care a reușit să o enerveze la culme. În una dintre cele mai recente postări ale sale, de pe contul său de Instagram, vedeta le arată tuturor ce carne stricată a luat de la un supermarket cunoscut din România.

„Așa arată o carne ce a fost cumpărată astăzi din Lidl care are termen de valabilitate până pe 9 martie. Nu știți cum pute. Deci așa arată! ANPC-ul să se sesiseze să se ducă peste domnii de la Lidl. Eu de obicei cumpăr carne de la măcelărie pe care o toacă în fața mea. La Penny. Azi am făcut mai multe cumpărături la Lidl și am zis să nu mai fac un drum la măcelărie și rău am făcut. Mi-au scris deja foarte mulți că au avut și ei probleme și au făcut ceva sesizări. Eu am o voce care se aude mai tare. Poate măcar le fac niște controale”, a spus Oana Roman.

Reacție imediată

În urma acelei postări cu imaginile clare pe care Oana Roman le-a făcut pe contul său de socializare reprezentanții de la celebrul supermarket au reacționat imediat.

„Bună ziua! Vă mulțumim pentru situația semnalată! Vă asigurăm că sănătatea și siguranța consumatorilor reprezintă o prioritate pentru noi. Tocmai de aceea, vă confirmăm că verificăm cu prioritate cele descrise pentru a identifica ce se întâmplă”, se arată în email-ul primit de Oana Roman de la reprezentanții de la supermarket.

La rândul său și Oana Roman a avut punctul său de vedere cu privire la mesajul oficial primit din partea acelui supermarket:

 „Am primit un email, un răspuns prin agenția lor de PR. Între timp am vreo 200 de mesaje de la oameni care au pățit la fel ca mine. Deci e o problemă sistematică la Lidl cu calitatea cărnii de pe raft. Comunicarea de criză în România este o NECUNOSCUTĂ pentru cei care actuvează în PR. O spun din poziția mea profesională. Am avut în facultate cursuri de comunicare de criză în 3 din cei 4 ani de facultate, tocmai pentru că este o componentă ESENȚIALĂ a meseriei. În România continuă să fie aproape o necunoscută din păcate”, a fost răspunsul imediat al Oanei Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net