Cove, întâlnire de suflet în Spania! Și-a serbat fiul de 15 ani la Valencia

#Exclusiv Click!

O zi pe care nu o putea rata, o întâlnire la care era obligatoriu să fie prezent. Gabriel Coveșeanu, aka Cove (49 de ani), a avut parte de un weekend de poveste, pe malul însorit al Meditaranei. Și nu, nu a plecat în vacanță. Ci într-o minivacanță până în sudul Spaniei unde avea o întâlnire de suflet. Bogdan, fiul cel mare al îndrăgitului prezentator de la Prima TV, a împlinit 15 ani iar tatăl lui i-a fost aproape.  

Am plecat de joi tocmai pentru a nu rata această zi atât de importantă. Bogdan s-a mutat în Spania, vorbește perfect limba, e adaptat și fericit. Și, nu aș fi putut rata pentru nimic în lume o limonadă băută pe malul marii alături de fiul meu. Așa că am luat un avion spre sudul Spaniei și am petrecut 3 zile superbe împreună. Bogdan e un adolescent creativ, un artist în devenire, pasionat de muzică, un tânăr care promite mult. Sunt tare mândru de el”, ne-a declarat Cove.

Fiul lui Cove locuiește în Valencia

În timpul petrecut împreună, Cove a vizitat orașul în care s-a mutat fiul lui, a văzut școala la care merge și a profitat de vremea frumoasă de pe Costa del Sol pentru a își încărca bateriile. 

Bogdan locuiește într-un oraș în apropiere de Valencia. E o zona superbă, liniștită, cu marea alături și cu muuult soare. Spania este o țară superba, de la peisaje, la orașe, de la mâncare la cultură și mă bucur pentru alegerea lui Bogdan. Acum, că a făcut 15 ani, este un tânăr în devenire și tot ce îmi doresc este să fie sănătos și să facă în viață doar lucruri care să îl bucure”, ne-a mărturisit Cove.

Deși timpul petrecut pe tărâmuri iberice nu a fost prea lung, acasă Cove l-a lăsat pe fiul cel mic, Răzvan, un pic supărat pentru că nu a putut fi cu fratele lui.

L-am lăsat pe cel mic supărat. Voia și el în vacanță. Însă eu am plecat joi și nu am vrut să îl iau de la școală 2 zile. I-am promis că recuperăm la vară, când vom petrece timp ca băieții în Spania. Până atunci însă, l-am împăcat pentru că ne așteaptă un weekend sportiv, aici, cu un derby Rapid-FCSB. Răzvan e un rapidist infocat”, mai spune amuzat Cove.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net