Cove, prezentator de cursă lungă! Ce sfaturi despre relații are vedeta de la Prima TV pentru concurenții de la „Cursa iubirii”!

#Exclusiv Click!

Gabriel Coveșanu (49 de ani), mai precis Cove, este prezentator de cursă lungă. Chiar așa se numește și premiul pe care  vedeta l-a primit la Gala Premiilor Radar de Media.

Cove poate fi urmărit în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 și duminică, de la 22.00, la “Cursa iubirii”, reality show-ul de la Prima TV, și ne-a povestit ce părere are despre emisiunea pe care o prezintă acum dar și dacă i-a plăcut vreun cuplu anume de la “Cursa iubirii”.

Din punctul meu de vedere, proiectul “Cursa iubirii” este un proiect important pentru mine, pentru noi, pentru Prima TV și cred că este un proiect care merită apreciat. Este un efort depus de o întreagă echipă și rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Nu aș spune că am avut un cuplu preferat pentru că sunt mai mulți cei care s-au numărat printre preferații mei. Fiecare cuplu a avut ceva aparte, un stil al lui, a încercat cumva să relaționeze cu ceilalți, unii au reușit, unii erau mai deschiși, mai volubili, alții erau ceva mai interiorizați, poate nu comunicau la fel de bine cu ceilalți dar toți au avut curajul să intre în această aventură și să încerce să o ducă cât mai departe”, ne-a povestit Cove pentru Click!

Dă sau nu Cove sfaturi de iubire?

Având în vedere că prezintă un show despre iubire, l-am întrebat pe Cove care este cel mai bun sfat despre relații pe care l-ar putea da concurenților de la “Cursa iubirii”.

E foarte greu să dai sfaturi în iubire pentru că fiecare relație este specială, are specificul ei, ce se întâmplă între doi oameni este greu de definit. Adică experiența mea este una  dar s-ar putea ca în relația ta să nu funcționeze ce am trăit eu sau ce  sfaturi ți-aș putea da eu. Sigur, ca sfat general, putem vorbi să avem înțelegere, să fim ceva mai toleranți poate unii cu ceilați și așa mai departe dar acum depinde de personalitatea fiecăruia, de caracterul lui”, a mărturisit Cove.

Nu e tentat să se mute în afara Bucureștiului

Pentru că tot mai mulți colegi de-ai lui, actori, vedete sau artiști, au decis să se mute în afara Bucureștiului și să își construiască vile la țară, am fost curioși să aflăm dacă prezentatorul de la Prima TV își dorește și el acest lucru.

Nu sunt pasionat de așa ceva, deocamdată activitatea mea se desfășoară cumva  în București, în centru, și mi-ar fi destul de greu dacă aș sta în afara orașului. Copiii sunt mici, ar avea nevoie de  acces în oraș, mi se pare că îți complică puțin viața aspectul ăsta. Poate când  mă voi retrage la pensie, să mă duc să stau într-o căsuță undeva”, a povestit zâmbind, Cove.

Și-a îndeplinit toate obiectivele

Cove este mulțumit de faptul că a avut un an bun, plin de realizări și reușite și până acum a bifat cam tot ce și-a propus.

“Nu am avut o listă cu obiective, să spun că am împlinit sau îndeplinit mare parte din ele dar știu că multe lucruri frumoase mi s-au întâmplat anul ăsta și, Doamne ajută, ca și anul viitor să fie cel puțin la fel de bun ca ăsta”, a mai zis vedeta TV.

L-a scos băiatul în oraș de ziua lor onomastică

 Se spune că nimic nu contează mai tare decât timpul de calitate petrecut alături de cei dragi. De ziua lui onomastică, Sfinții Mihail și Gavril,  simpaticul Cove, prezentatorul reality show-ului “Cursa iubirii” de la Prima TV, s-a ”lăsat” scos în oraș de fiul lui cel mic, Răzvan. Au mers la mall, la un suc, ca băieții, și au văzut și un film.

Ne-am celebrat amândoi, eu sunt Gabriel, cel mic e Mihai. A zis: “Tati, hai să ieșim în oraș doar noi doi.” Cum să refuzi așa ceva? Am mers la un suc, am ciocnit un pahar de…limonadă și apoi am mers la un film. De groază, că ăsta mic e mare fan al genului. Ne-am întors destul de târziu acasă și ne-a cam certat soția, pentru că aniversatul trebuia să fie de mult în pat. Aniversatul cel mic. Cel mare a mai stat la un pahar de vin cu soția”, spune Cove.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net