Ion și Raluca Șaulescu, foștii concurenți de la „Mireasa”, părăsesc primii „Cursa Iubirii” de la Prima TV

#Exclusiv Click!

Au rezistat doar 3 zile în competiția “Cursa iubirii”. Timp în care s-au certat, s-au împăcat, și-au aruncat vorbe grele, și-au testat limitele și au fost învinși de votul colegilor de competiție. Ion și Raluca Șaulescu s-au cunoscut la show-ul matrimonial “Mireasa”, de la Antena 1, și s-au căsătorit.

Cei doi au intrat în reality show-ul “Cursa iubirii”, de la Prima TV, plini de speranță, dornici să pună mâna pe premiul cel mare, de 15.000 de euro

Cei doi au intrat în reality show-ul “Cursa iubirii”, de la Prima TV, plini de speranță, dornici să pună mâna pe premiul cel mare, de 15.000 de euro, și să plece într-o vacanță exotică.

Prima proba însă, cea a montării cortului, i-a pus în mare dificultate și le-a pus nervii la încercare. Ion și-a jignit partenera, i-a vorbit urât și a amenințat-o că va continua competiția singur.

Toți ceilalți concurenți l-au pus la zid pentru comportamentul lui iar în ziua votului pentru eliminare Ion și Raluca au fost notați cu 2, notă ce le-a grăbit ieșirea din competiție. Ion și Eduard Dumitru au schimbat replici dure în timpul emisiunii, dar și după 

Dacă tu zici că pentru că i-am zis “Fă, tu taci!”  asta e dovadă de lipsă de iubire, tu nu iubești. Nu știi ce e aia iubire. E și o dovadă de realitate, eu nu încerc să fiu altcineva decât cel care sunt acasă”, i-a spus Ion lui Eduard pe un ton ridicat.

Replica cu pricina a prilejuit și reacții dure în social media. Pe pagina de Instagram a emisiunii o fană i-a recomandat Ralucăi să iasă cât mai repede din această relație. @ralluca.ioanaa, draga mea, fugi cât te țin picioarele..inadmisibil ca un bărbat să îți vorbească așa. Inadmisibil... Mie, în 15 ani de căsnicie, soțul nu mi-a zis niciodată  "fă" , darămite să mă înjosească așa cum face această tentativă de bărbat... fugi, Raluca, și nu te uita o secundă în urmă... Da, iubirea e oarbă, dar nici chiar așa... De la comportamentul lui până la o palmă ( asta dacă nu s-o fi întâmplat deja), știi cât mai este?! Un pas... Cât poți fi de bădăran Ioane? Cât?”.

Raluca a sărit imediat în apărarea soțului ei

@oana.roșu.apostol Și să-ți mai spun ceva. Soțul meu este un om bun, doar că voi alegeți să vedeți altceva… și mie îmi suportă destule, nu avem noi cea mai perfectă relație. Dar ne iubim și știm să depășim fiecare obstacol”.

Alte 11 cupluri au rămas în competiție în show-ul “Cursa iubirii” de la Prima TV pentru premiul cel mare de 15.000 de euro și o vacanță de vis.  

 “Cursa iubirii” a început de pe  30 septembrie, de la  ora 20.00, la Prima TV, Gabriel Coveșeanu (Cove), fiind gazda reality show-ului, iar Livia Popescu, psihoterapeutul emisiunii, în care nervii nu pot fi ținuți în frâu iar iubirea învinge dar nu întotdeauna, așa că adrenalina este la maxim între concurenți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net