Cove, pregătit de provocarea vieții lui. Detalii despre reality show-ul pe care îl va prezenta la Prima Tv: „Abia aștept”

În toamna acestui an, Prima TV speră să dea lovitura cu reality show-ul „Cursa iubirii”, proiect ce va fi prezentat de Cove, care ne-a oferit câteva detalii despre emisiunea ce va fi difuzată în toamna acestui an.

„Cursa iubirii”, noul reality show de la Prima TV
„Cursa iubirii”, noul reality show de la Prima TV

„Cursa iubirii se va numi noul show de la Prima TV. Va fi o cursă extraordinară, un show dedicat iubirii, cuplurilor, relațiilor. Urcăm, în curând, în autocarul iubirii și plecăm în țară, alături de 12 cupluri care vor lupta pentru a-și arăta iubirea și pentru premiul cel mare. În toamna asta, la Prima TV, avem emoție, trăim momente amuzante sau tensionate, pariem însă întotdeauna pe dragoste. Abia aștept să îi cunosc pe concurenți și să începem, împreună, Cursa iubirii”, ne-a mărturisit, în exclusivitate, Gabriel Coveșanu alias Cove.

Cove muncește de zor în această vară
Cove muncește de zor în această vară

Ce se întâmplă în „Cursa iubirii” ?

Emoții, zâmbete, determinare și multe povești de viață impresionante. Producătorii show-ului toamnei de la Prima TV, Cursa iubirii, au trăit alături de zecile de cupluri venite la preselecție o zi plină de încărcătură emoțională. De la cupluri ce aveau câteva luni de relație, până la cupluri cu experiență care au sărbătorit deja nunta de argint, toți au venit la sediul Prima TV cu un singur gând: să intre în Cursa iubirii pentru a-și testa relația și pentru a câștiga premiul de 15.000 de euro și o vacanță exotică de o săptămână.

Participanți din toate colțurile țării au venit la casting
Participanți din toate colțurile țării au venit la casting

Ziua casting-ului a început cu dreptul, cuplurile demonstrând că se cunosc și că își doresc premiul cel mare. Pe parcursul întregului show, ale cărui filmări vor începe în curând, alături de concurenți, se va afla Cove (Gabriel Coveșeanu), prezentatorul „Cursei iubirii”, dar și un psihoterapeut specializat în terapia de cuplu. La preselecții au fost prezente cupluri din București și din toate colțurile țării.

Dorința de a intra în cursă a fost atât de mare pentru un cuplu participant încât partenerul, amator de sporturi extreme și experiențe unice, a fost prezent fizic, iar iubita lui a luat parte prin...Zoom. Gheorghe și Iuliana Trifan au peste 50 de ani de viață și 30 de ani de când sunt împreună. Joviali și plini de energie, ei au mărturisit că sunt dornici să încerce ceva nou și vor să le împărtășească celor de acasă secretul longevității relației lor.

Tineri, frumoși, carismatici, dezinvolți, cu sex appeal, toți participanții la castingul Prima TV au demonstrat că sunt dispuși să-și depășească problemele din relație, dar și limitele, în „Cursa iubirii”, un format de televiziune original Prima TV care va începe în toamnă.

„Cursa iubirii” va începe în toamnă
„Cursa iubirii” va începe în toamnă

În fiecare episod, cuplurile vor fi supuse unor probe eliminatorii care le vor testa rezistența fizică, abilitatea de a lucra în echipă, dar și relația de cuplu, pusă la încercare în fața celor mai neașteptate provocări.

„Am întâlnit cupluri dornice de aventură, încântate de ideea de a-și testa limitele împreună, timp de o lună. În plus, toate cuplurile au fost foarte deschise în a ne spune care e problema relațională cea mai importantă pe care vor să o rezolve cu ajutorul psihoterapeutului emisiunii.

Așadar, vom avea competiție cu miză, care va genera tensiune; vom avea consistență a ideilor, prin abordarea problematicii de cuplu; vom avea și aventură în locații emblematice din țară, unele dintre ele puse în valoare în premieră într-un show tv. Prin urmare, promitem o emisiune complexă, o competiție strânsă și, așa cum se întâmplă mereu în reality-uri, mult neprevăzut", spune Lucian Moldovan, producătorul emisiunii „Cursa Iubirii”.

În această toamnă, la Prima TV, este vremea competiției pentru testul suprem dat iubirii. „Cursa iubirii” este un reality show săptămânal, ale cărui filmări încep în curând. Ultimele noutăți despre Cursa Iubirii pot fi accesate pe www.primatv.ro și pe paginile de social media : Facebook: PrimaTV Romania; Instagram: PrimaTVOficial sau Tik Tok: Prima TV Oficial

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net