Schimbări importante la Prima TV pentru grila de vară. Anunțul a fost făcut de prezentatoarea Meteo Roxana Ghiorghian

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Roxana Ghiorghian este responsabilă cu veștile despre starea Meteo, la Prima TV. Acest job a învățat-o cum să facă să nu mai fie atât de influențată de starea vremii și să se bucure de orice zi și de orice anotimp. Acum, vine însă cu vești nu despre prognoza vremii, ci despre schimbările care au loc în grila de vară a postului. Click! îți spune despre ce este vorba.

image

Click!: Prezinți Meteo, așa că te întreb: cum îți influențează starea vremii dispoziția?

Roxana Ghiorghian: Încerc să nu mă las influențată, mai ales că știu oarecum ce urmează și pot să zic că mă pregătesc. Dar este adevărat că zile însorite îmi dau o stare bună, energie și dorința de a face cât mai multe, aşa cum sunt și uneșe zile înnorate sau ploioase care vin cu o stare de somnolență și dorința de a lenevi pe canapea cu o carte în mână și o cu cafea savurată îndelung. Dar, indiferent de starea vremii, important e să ne bucurăm de tot ceea ce ne este dat.

Roxana Ghiorghian: „Fiecare anotimp are frumusețea lui””

Totuşi, care este anotimpul tău preferat și de ce?

În mod normal ar trebui să spun toamna, pentru că atunci sunt născută. Dar mie îmi plac toate anotimpurile. Fiecare are frumusețea lui. Primăvara, totul se trezește la viață, e verde, pomii înfloresc. Vara avem căldură, soare, vacanțe, mare. Toamna este bogată și are o cromatică fantastică. Iar iarna pentru mine, mai ales în ultimii ani, vine cu amintirile din copilărie, când era zăpadă și totul avea alt farmec.

Completează propoziţia: Dacă plouă afară îmi place să...

... stau în casă, să ascult ploaia, să citesc și... să adorm.

Dar dacă e soare?

Mi-ar plăcea să stau pe un șezlong lângă apă și să beau o limonadă.

Roxana Ghiorghian: „Mă duc la mare cu serviciul”

Când şi unde ai petrecut cea mai frumoasă vacanță de vară?

Toate au fost frumoase, dar cea care mi-a venit acum în minte este prima vacanță în Italia. A fost o vacanță cu familia. Eu și Robert, fratele meu, eram destul de micuți și am fost fascinați de stilul de viață de acolo, de bucătăria italiană și de toate locurile pe care le-am vizitat. Îmi amintesc că la întoarcerea acasă am plâns pentru că s-a terminat.

Ce planuri ai pentru vara aceasta?

Momentan, nu mi-am făcut nici un plan. Până una-alta, o perioadă mă duc la mare cu serviciul, pentru că din 26 iunie Prima TV transmite şi de pe Litoral. Vom avea acolo emisiune, un Focus de vacanță, proiecții de filme, competiții sportive. Vă așteptăm în Jupiter.

Şi în concediu?

Am fost plecată câteva zile în Corsica și câteva zile la mare. Dar pentru următoarea perioadă, trebuie să mă organizez. Îmi doresc să ajung în Delta Dunării, pentru că nu am fost niciodată. Mi-ar plăcea să mai ajung încă o dată și undeva la mare și, pe lângă asta, vreau să petrec câteva zile la o cabană, undeva în mijlocul naturii.

Roxana Ghiorghian: „Îmi doresc să mă reapuc de mișcare”

Roxana Ghorghian apare pe coerta ghidului tv de vineri, 23 iunie / foto: Zoltan Lorencz
Roxana Ghorghian apare pe coerta ghidului tv de vineri, 23 iunie / foto: Zoltan Lorencz

Care sunt pasiunile care te definesc și cum le aloci timp?

Cea mai mare pasiune a mea rămâne televiziunea. Îmi place ceea ce fac și chiar mă gândeam cât de norocoasă sunt că am șansa să fac asta. În rest, pe lista pasiunilor pot adauga sportul, deși acum nu mai practic nici unul... Dar îmi doresc să mă reapuc de mișcare. Singurul contact cu sportul în ultima perioadă a fost participarea la diversele competiții sportive (fotbal, automobilism sportiv, baschet). De asemenea, îmi place să citesc. Încerc să citesc zilnic câteva pagini. În ceea ce privește a două parte a întrebării, cred că mereu îți găsești timp pentru ceea ce îți place... Restul sunt doar scuze.

Din punct de vedere profesional: cu ce te mai ocupi în afară de job-ul de la Prima TV?

Activitatea mea principală este la Prima TV, în redacția știrilor Focus, însă mai am diverse proiecte în care sunt implicată și din care mă bucur să fac parte.

Care crezi că trebuie să fie calitățile unei prezentatoare a rubricii meteo?

Principala calitatea a oricărui prezentator cred că ar trebui să fie naturalețea. Să fie el, relaxat și confortabil cu activitatea sa. La asta se adaugă încrederea în ceea ce prezintă, claritatea în exprimarea verbală și non-verbală, entuziasmul și abilitatea de a se adapta la orice situație. Iar ca prezentatoare a rubricii meteo cred că trebuie să fii plină de viață și să reușești să înseninezi și cele mai mohorâte zile.

Cum crezi că va schimba inteligența artificială lumea? Consideri că job-ul tău este în pericol? Cum?

Mi-ar plăcea să cred că o va schimba în bine. Inteligența artificială este prezentă în viețile noastre și în cele mai multe situații ne ușurează viața. În ceea ce privește job-ul meu, nu cred că este în pericol. Cred că pe lângă latura informațională pe care o poate bifa și un robot, există latura umană care nu poate fi îndeplinită decât de o ființă umană. Nu este doar despre a transmite informația. Este și despre emoție, empatie și umanitate. Și mai cred ceva: este loc sub soare pentru toți...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net