Ea e cea mai sexy prezentatoare meteo din România: «Îmi place să încerc lucruri noi. Primul meu job a fost la PRO TV»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Tocmai a împlinit 27 de ani şi un anişor de când face parte din “familia” Prima TV. Vă facem cunoştinţă cu Roxana Ghiorghian, fata de la Meteo.

A debutat la PRO TV, acum prezintă ştirile despre vreme pentru jurnalele “Focus”, la Prima TV
A debutat la PRO TV, acum prezintă ştirile despre vreme pentru jurnalele “Focus”, la Prima TV

Cea mai mare pasiune a sa este televiziune, aşa că îi dedică cea mai mare parte din timp. Spune că este norocoasă că poate îmbina utilul cu plăcutul. Roxana este o fată surprinzătoare: îi plac foarte mult şi sporturile cu multă descărcare de adrenalină...

Care a fost până acum traseul carierei tale?

Am absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, din cadrul Academiei de Studii Economice, apoi, în cadrul aceleiaşi facultăţi, am urmat şi cursurile programului de masterat Diplomaţie în Economia Internaţională. Însă pasiunea mea este televiziune.

Primul meu job a fost la PRO TV. Acolo am descoperit cu adevărat această lume fascinantă şi mi s-a confirmat că asta îmi doresc să fac. Apoi am fost redactor la un site de ştiri, iar după un an şi zece luni m-am întors la “prima dragoste”, televiziunea. Am făcut parte din echipa de sport de la Antena 1, unde am fost editor, voice over şi prezentator.

Am prezentat ştiri din sport un an şi două luni, iar acum, de aproape un an, prezint Meteo, la Prima TV. Aduc informaţiile despre vreme şi un zâmbet senin în cadrul jurnalelor “Focus”.

Roxana Ghiorghian: «Nimic nu este întâmplător»

Cum e trecerea de la Sport la Meteo?

La început mi-a fost puţin greu, pentru că am făcut trecerea de la sport, unde eram la punct cu toate informaţiile, la un domeniu complet nou. Nu eram familiarizată cu această rubrică, dar m-am adaptat repede. Nimic nu este întâmplător şi sunt recunoscătoare ca am şansă să pun în fiecare zi soarele pe hartă.

Ce te-a atras la această lume, a televiziunii?

Am fost fascinată de tot ce se întâmplă în lumea televiziunii. Pentru mine televiziunea reprezintă răspunsul la clasica întrebare “Ce vrei să faci atunci când vei fi mare?”.

Ce-ţi place cel mai mult la actualul job?

Tot ceea ce fac şi sunt fericită, pentru că am şansa să îmbin utilul cu plăcutul - pasiunea cu locul de muncă.

Şi cum decurge o zi din viaţa ta atunci când te pregăteşti să apari la tv?

De obicei, dacă nu am treburi de rezolvat, prefer să mă trezesc fără alarmă. Ma bucur de o cafea bună şi de micul dejun. La ora 15.00 ajung în redactie. Încep să scriu şi să fac hărţile, apoi mă pregătesc fizic pentru live. Mă îmbrac şi mă bucur de momentele de răsfăţ oferite de colegele mele care se ocupă de machiaj şi de aranjarea părului. Apoi, urmează live-ul. După ce termin, am o pauză până la următorul jurnal, cel de ora 23.00. Când se termină şi acesta, mai am ceva treabă în redacţie, pentru pregătirea zilei următoare. Şi uite aşa ziua mea se încheie la miezul nopţii...

Ce alte pasiuni mai ai, în afară de televiziune?

Nu am neapărat o altă mare pasiune, dar îmi place să încerc lucruri noi şi mă bucur de fiecare experimenţă în parte. Îmi place viteza şi sunt o împătimită a motorsportului. Merg la raliuri ori de câte ori am ocazia. De asemenea, sunt pasionată şi de zbor. Am avut şansa să pilotez pentru câteva minute şi a fost minunat. Printre pasiunile mele se regăsesc şi sporturile de contact. Am practicat timp de patru ani arte marţiale şi am cochetat puţin şi cu boxul.

Cum îţi menţii silueta? Trăim vremuri în care este din ce în ce mai greu să facem asta...

Sincer, nu fac nimic deosebit. Mănânc destul de haotic, dar încerc să mănânc sănătos. În trecut am făcut sport şi în acea perioadă eram destul de atentă şi la alimentaţie. Nu este neapărat greu, ci este vorba despre voinţă. Dacă îţi doreşti cu adevărat ceva, este imposibil să nu reuşeşti.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net