Motivul pentru care nu vrea Florin Busuioc să joace în "Las Fierbinți"

Majoritatea telespectatorilor îl știu pe Busu ca și prezentator TV la meteo, însă Florin Busuioc este actor cu multă experiență. Click a stat de vorbă cu maestrul și a aflat ce proiecte are dar și de ce nu joacă în serialul fenomen "Las Fierbinți", unde a fost invitat doar împreună cu colegii de la Pro TV în episoadele de sărbători.

Motivul pentru care nu vrea Florin Busuioc să joace în "Las Fierbinți"
Motivul pentru care nu vrea Florin Busuioc să joace în "Las Fierbinți"

În ultimii ani Florin Busuioc (60 de ani) s-a dedicat profesiei de actor, prezentator meteo și om de televiziune.

„În ultimul an am avut ocazia să joc în trei filme, în "Pup-o mă, 2", în "Secretul lui Zorillo" și "Zăpadă, Ceai și Dragoste" și a fost foarte bine că am jucat. Trei comedii, două cu Alin Panc și Sandu Pop și unul cu Liviu Varciu. Mi-a plăcut să lucrez la ele. Dar nu au mai venit oferte.

Mie în general îmi place să fac comedie. Nu prea îmi plac dramele și în general nu-mi plac dramele astea minimaliste românești care s-au făcut până de curând. Nu asta e problema, nu vreau să zic nimic rău despre filmul romanesc, care e bine că există, ia premii la festivaluri.

Cât despre piese de teatru, mai am una singură în momentul ăsta, cu Gheorghe Ifrim și cu Marius Chivu, "Insomniacii", pe care îl jucăm la Teatrul Național și prin țară. Și am cumpărat trei piese din America să alegem tot una dintre ele să facem tot noi trei un al doilea spectacol. Să sperăm că va ieși", ne-a precizat Busuioc.

De ce nu joacă în „Las Fierbinți”? „Mi s-a propus mai demult...”

Am vrut aflăm de la îndrăgitul om de televiziue de ce nu joacă în serialul „Las Fierbinți", unde a apărut că invitat special. Busu este prieten cu Gheorghe Ifrim și cu Marius Chivu, care în serial sunt primarul și taximetristul.

Citește și: Ce stil de viață haotic avea Florin Busuioc înainte de infarct: «Beam 16 cafele pe zi»

„Mi s-a propus mai demult și am refuzat, nu m-a interesat. Las Fierbinți este frumos așa cum e. Nu trebuie să apar eu în "Las Fierbinți" că să fie și mai frumos. Pentru că el este super OK așa cum este el. Nu m-a interesat să fiu sincer", a povestit Florin Busuioc, care ne-a spus și care este starea lui de sănătate.

„Nu am mai slăbit deloc, sunt la fel de gras, la fel de lucios. Nu știu dacă o să reușesc să slăbesc vreodată, poate dacă fac un efort și merg la un nutriționist.

Dacă nu, nu cred că voi slabi, însă îmi fac control la 6 luni, la medicul care a avut grijă de mine și în spital, când am avut problema. Am avut Covid acum 2 săptămâni, timp de cinci zile, a două oară", ne-a mai spus vedetă Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Survivor Romania webp
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
Survivor Romania webp
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
FotoJet (9) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
cub cub cătălin scărlătescu png