Florin Busuioc își amintește cu groază despre infarctul trăit. Care este cel mai mare regret al său

Florin Busuioc, alintat „Busu”, a vorbit în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, printre altele, și despre infarctul suferit în 2018. Actorul și-a amintit groaznicele momente trăite, dezvăluind noi detalii despre calvarul de atunci.

Florin Busuioc, despre infarctul suferit în 2018 Foto: Captură Video
Florin Busuioc, despre infarctul suferit în 2018 Foto: Captură Video

Florin Busuioc a trecut în 2018 prin una dintre cele mai grele cumpene ale vieții sale, acela fiind anul în care a suferit un infarct, fiind la un pas de moarte. În prezent, îndrăgitul prezentator al rubricii „Vremea” de la Pro TV stă bine cu sănătatea, teribilul incident rămânând, din fericire, doar o amintire.

Florin Busuioc, dezvăluiri despre infarctul din 2018

Prezentatorul de la Pro TV a rămas cumva marcat de evenimentul din urmă cu 3 ani, povestind și acum cu o oarecare reținere detaliile incidentului tulburător. Florin Busuioc a făcut noi dezvăluiri despre infarctul suferit atunci, în timpul unui spectacol, chiar că nu-și amintește foarte multe.

Florin Busuioc a mărturisit că este de părere că fumatul și oboseala și-au pus amprenta asupra organismului și au dus la problemele de sănătate de atunci. Actorul a fost la vremea respectivă resuscitat minute bune, iar medicul pe mâna căruia a ajuns ulterior i-a spus că a avut mare noroc că se află încă în viață.

A fost fumatul, trei pachete pe zi! Şi oboseala! Eu aveam în perioada aia multe spectacole. Luam concediu de la Pro TV, plecam în ţară. 

Se terminau la 10 jumate şi plecam cu maşina la 11 spre Bucureşti ca să ajung la ştirile de dimineaţă! Nu dormeam că îl ţineam de vorbă pe şofer, mai băgam şi ţigări… şi veneam terminat, muci eram! (..)

Mi-au făcut resuscitare, cinci-şase minute, până au venit medicii şi m-au salvat! Medicul care m-a tratat mi-a zis «Să ştii că ai mirosit florile la rădăcină vreo 40 de minute»”, a declarat Florin Busuioc în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și: Florin Busuioc a luat Covid de la Măruță: "Ce dărnicie a avut Cătălin în ziua aia. Cum mi-a dat-o el așa"

Care este cel mai mare regret al lui Florin Busuioc

Cu toate acestea, deși regretă că a fumat atâta vreme, actorul a explicat că nu incidentul cu infarctul l-a făcut să se lase, ci pur și simplu faptul că nu a mai simțit nevoia să fumeze. De când a trecut însă prin momentul critic, Busu și-a mai schimbat din obiceiuri, păstrează un regim alimentar sănătos și face și mișcare ori de câte ori are ocazia. Moderatorul a explicat că și-ar dori să dea timpul înapoi și să nu mai pună gura pe țigări!

Dacă ar fi să dau timpul înapoi, să fac o alegere, asta ar fi prima alegere pe care aş face-o, nu cu dragoste, cu nu ştiu ce… să nu fumez, să nu mă apuc de fumat!

Ăsta ar fi cel mai important lucru la care m-aş gândi vreodată! Ei mi-au pus nişte plasturi pe mine în spital, or fi avut şi plasturii ăia un efect. M-am lăsat de fumat pentru că n-am mai simţit nevoia.”, a adăugat Florin Busuioc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net