Florin Busuioc îşi doreşte un singur lucru de la 2022

Ultima actualizare:

Vineri seară, de la 20:00, vedetele PRO TV, și nu numai, ne așteaptă cu un program de senzație! Noaptea dintre ani vine cu momente de neuitat care vor aduce zâmbetul pe buze tuturor telespectatorilor. Florin Busuioc se află printre cei care vor întreține atmosfera pe scenă, cu surprize din actorie, dar și cu cântec. Tot el ne-a spus mai multe despre el și cariera lui.

Florin Busuioc foto: Pro TV
Florin Busuioc foto: Pro TV
  • Click!: Cum a fost la Protevelion? Ce vor vedea oamenii de acasă?

Florin Busuioc: A fost extraordinar. Ne-am adunat prieteni, cunoscuți, vedete ale show-urilor și din sălile de spectacole. Am fost acolo cu toții, ne-am distrat. Fiecare a avut un număr, am cântat, am dansat – ne-am distrat senzațional! O să vedeți un revelion ca pe vremuri. O să vă placă foarte mult ce am făcut.

  • Ce faci anul acesta de revelion?

O să mă uit, cu familia, la Protevelion. Fiica mea cea mică, Catinca, a zis: „tati, ne uităm la Protevelion, să te vedem!”

  • Ai apărut anul acesta în "Pup-o, mă, 2". Cum a fost?

Am avut un rol mai mare, mai consistent, baci şi pădurar. Nu cred că merit vreun Oscar pentru rolul ăsta, dar mi-am dat toată silinţa să fac un rol bun, colorat, e chiar foarte colorat rolul meu. Sper că am reuşit, acum spectatorii trebuie să spună dacă am reuşit sau nu să-l fac.

  • Ai primit multe premii la viața ta?

Nu am luat legate de teatru sau de film, ci legate de televiziune. Cel mai bun prezentator Meteo 2010 din Europa. Nu mă încălzeşte, mi se mai aminteşte de el însă nu mi-a adus beneficii fabuloase, doar recunoaşterea internaţională.

  • Cum e viața ta acum la ceva vreme de la accidentul de pe scenă?

Am o viaţă normală, de om normal, nu ieşită din comun. Ştiu că sunt iubit şi că după accidentul suferit pe scenă, toată lumea şi-a canalizat gândurile bune către mine şi probabil că m-a ajutat foarte tare. Acum sunt bine, sunt ok.

Florin Busuioc şi Horia Brenciu, la Revelionul Pro foto: Pro TV
Florin Busuioc şi Horia Brenciu, la Revelionul Pro foto: Pro TV
  • Ce planuri ai pentru următoarea perioadă?

Aș vrea să joc pe scenă și ar trebui să mai dau jos din burta asta care mă cam împiedică să fac lucruri, dar nu e chiar atât de grav, o am de zeci de ani.

  • Vei merge la sală?

Am mai apucat să fac nişte sală, o perioadă m-am lăsat, cred că o să mă duc din nou.

  • Ai jucat în două filme, în curând ne revedem pe covorul roșu...

Vara trecută am lucrat la «Pup-o, mă! 2» și vara asta am lucrat la filmul cu dacii. A fost absolut senzațional, am întâlnit o echipă tare, pentru că Alin Panc, Alexandru Pop și Cosmin Seleși sunt producătorii acestor două filme. M-am întâlnit cu oameni dragi, pe care-i cunosc de multă vreme. Întodeauna lucrurile alături de Sandu Pop și Alin Panc sunt senzaționale, pentru că sunt niște băieți care știu ce vor, știu să facă filme de comedie și a fost senzație

  • Ce iți dorești pentru noul an?

Aş vrea să se redeschidă teatrele, nu că nu s-ar fi redeschis, dar lumea n-a prea mai venit în sălile de spectacole. Vreau că lumea să vină cum venea odată şi să fac din nou teatru că pe vremuri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net