Cât este de frumoasă fiica cea mare a lui Florin Busuioc: «Sunt un tată fericit!». Tânăra și-a susținut părintele la premieră

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Are două fete adolescente și se mândrește nevoie mare cu ele. Florin Busuioc, alias Busu de la ProTV, este un tată fericit. Click! l-a surprins acum două seri alături de fiica lui cea mare, Natalie Busuioc, la premiera filmului “Secretul lui Zorillo”, o comedie spumoasă în care are rol de fierar și joacă alături de Alin Panc, Văru Săndel, Cosmin Seleși, Laura Cosoi și multe alte nume cunoscute.

Florin Busuioc, un tată mândru
Florin Busuioc, un tată mândru

Busu a venit împreună cu Natalie și a atras privirile tuturor pentru că fiica lui cea mare este superbă. Cei doi au o relație frumoasă, bazată pe încredere și voie bună. Se pare că vedeta ProTV nu le-a impus restricții fetelor sale, Natalie și Catinca, acestea fiind cuminți și ascultătoare.

Click!: Cum e rolul pe care îl aveți în filmul "Secretul lui Zorillo"?

Florin Busuioc: Rolul din ”Secretul lui Zorillo” este o țăcăneală inventată de nebunii ăștia care au scris scenariul și care au produs filmul. Este un fierar care construiește o naveta spațială cu care dacii vor pleca pe partea întunecată a lunii, ca să scape de romani. El are aparate de sudură, are flex, tot felul de lucruri de-astea care, bineînțeles, au fost inventate acum 70, 80, 100 de ani, dar el le avea de atunci, pentru că dacii sunt inventivi. S-a găsit în siturile arheologice din Sarmisegetuza, sextanți, nu știu dacă știați asta! Dacii nu au navigat niciodată, dar ei aveau sextanți.

Cum ați primit propunerea de a juca în acest film?

Îți dai seama că dacă vine de la Sandu Pop, Alin Panc, Cosmin Seleși cu care am mai făcut un film, ”Pup-o Mă 2”, nu aveam cum să refuz așa ceva, mai ales că mi-au spus: ”Busu, e un rol, ți se potrivește mănușă”. Și într-adevăr așa a fost!

Ce face Busu de Paște?

Busu pleacă după ce se termină sărbătorile pascale. Luni, după duminica de Paște, o să plecăm pe la țară și cam asta e tot ce fac.

Ce preferați să mâncați la masa de Paște, ce vă place cel mai mult?

Nu am preferințe prea mari, dar mi-ar plăcea să mănânc un pic de miel, pasca îmi mai place și, bineînțeles, ouăle roșii sunt nelipsite.

O să aveți vacanță și de 1 Mai?

Nu, de 1 Mai nu cred că o să am vacanță, am câteva zile libere după Paște, o să mergem la țară, cum ziceam, după care vacanțele încă nu sunt foarte planificate.

Busu, alături de fiica lui cea mare, Natalie. Foto: Click!
Busu, alături de fiica lui cea mare, Natalie. Foto: Click!

Am văzut că sunteți cu fiica dumneavoastră la lansarea filmului. Vă însoțește mereu la evenimente, cum sunteți, ce relație aveți?

În general, dacă am o premieră de film sau de teatru, a venit și acolo de câteva ori să mă vadă, da, îi place foarte mult să îl vadă pe tata.

Ce a moștenit Natalie de la dumneavoastră?

A moștenit foarte mult talent, sper eu. Nu va face teatru sau actorie, nu vrea să facă asta. Fata mai mică ar vrea să facă actorie, Natalie nu vrea, dar e talentată. Cântă la pian, îi plac foarte mult și teatrul și filmul, e pasionată de lucrurile acestea, dar nu cred că va face o carieră în domeniu.

Au fetele restricții din partea dumneavoastră ca tată? Trebuie să vină la o anumită oră acasă?

Nu! Nu au restricții, dar ele știu că buna cuviință este să vină la ore decente acasă. Cea mică nu ne face probleme, are doar 13 ani, iar cea mare, nici ea nu ne-a creat vreo problemă. Sunt un tată fericit!

Citește și: Ce stil de viață haotic avea Florin Busuioc înainte de infarct: «Beam 16 cafele pe zi»

”Secretul lui Zorillo”, o comedie plină de aventură

Lansat în urmă cu câteva zile, filmul ”Secretul lui Zorillo” este o comedie fantastică plină de aventuri care se desfășoară când dacii sunt ameninţaţi de invazia romană. Pentru a se salva, planul secret al dacilor este să facă o călătorie spre jumătatea întunecată a lunii, unde ar trebui să pună mâna pe cristalul eteric.

Florin Busuioc are rol de fierar în filmul "Secretul lui Zorillo"
Florin Busuioc are rol de fierar în filmul "Secretul lui Zorillo"

Numai că pentru asta trebuie capturat pârșul argintiu tărcat cu blana scurtă, care îşi face apariţia doar o dată pe an, într-o noapte de vară cu lună plină. Drept urmare, cei trei eroi ai filmului, Zorillo, Zdrelos şi Bezmetis primesc misiunea de la Zamolxis să captureze pârșul, iar din asta rezultă, așa cum vă așteptați, o groază de întâmplări haioase. Regizat de Robert Eugen Popa, filmul îi are în distribuție, printre alții, pe Florin Busuioc, Gabriel Coveșeanu, Lora, Cosmin Seleși sau Laura Cosoi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net